Connect with us
Un pinguin calatoreste in fiecare an mii de kilometri pentru a-l vizita pe barbatul care i-a salvat viata. Povestea lor a devenit virala.

Știri

Un pinguin strabate anual mii de kilometri pentru a-l vizita pe barbatul care l-a salvat VIDEO

In fiecare an, un pinguin calatoreste mii de kilometri pentru a-l vizita pe omul care i-a salvat viata. Povestea celor doi a devenit virala pe Internet.

In urma cu patru ani, Joao Pereira de Souza, un pescar in varsta de 71 de ani, a gasit un pinguin Magellan acoperit de petrol si infometat pe o plaja de pe o insula aflata in apropiere de Rio de Janeiro. Atunci a inceput prietenia dintre cei doi

De cand s-au intalnit, pinguinul, care in mod normal traieste si se inmulteste pe coastele regiunii Patagonia din Argentina, la o distanta de mii de kilometri de Rio de Janeiro, i-a devenit barbatului un companion fidel. El strabate anual aceasta distanta, pentru a petrece opt luni alaturi de pescar, la casa acestuia de pe insula.

Il iubesc pe pinguin ca si cum ar fi copilul meu si cred ca si el ma iubeste”, a spus Joao Pereira de Souza intr-un interviu pentru Globo TV. „Daca altcineva vrea sa il atinga, il ciuguleste. Sta in poala mea si ma lasa sa ii fac dus si sa il hranesc cu sardine”, a mai spus pescarul, care a precizat ca l-a numit pe pinguin Dindim.

Batranul crede ca intre el si Dindim s-a format o legatura dupa ce l-a gasit pe plaja, la un pas de moarte, si l-a luat acasa pentru a-l ingriji. Timp de o saptamana, i-a curatat penajul pasarii si l-a hranit zilnic cu peste pentru a-l ajuta sa isi recapete fortele.

Pinguinul i-a fost recunoscator, iar acum acesta soseste la casa brazilianului in iunie si pleaca in februarie.

Citeste si:VIRAL. Doi ciclisti, fugariti de un strut la turul din Cape Town

Citeste si:20 de animale care abia asteapta primavara

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top