Connect with us
Un tanar a fost retinut de politisti, dupa ce s-a etichetat intr-o poza de pe Facebook. Iata de ce s-a intamplat acest lucru.

Știri

Un tanar a fost retinut de politisti dupa ce s-a etichetat intr-o fotografie de pe Facebook

Un barbat din Irlanda de Nord a fost retinut de politisti dupa ce s-a etichetat intr-o fotografie aparuta pe Facebook.

Un barbat din Irlanda de Nord a fost retinut de politisti dupa ce s-a etichetat intr-o fotografie aparuta pe Facebook.

Robert Darragh, un tanar din Belfast, s-a etichetat intr-o poza facuta la revoltele care au cuprins capitala Irlandei de Nord in vara anului trecut. La cateva zile dupa acest lucru, s-a trezit cu politia la usa, oamenii legii spunandu-i ca vor sa discute cu el despre implicarea lui in acele evenimente, scrie metro.co.uk.

Citeste si: Un hacker a descoperit metoda prin care poate fi spart un cont de Facebook

Se pare ca tanarul aruncase cu proiectile in fortele de ordine timp de mai bine de o ora, insa din cauza faptului ca avea fata acoperita, nu a putut fi identificat pe baza imaginilor de pe camerele de supraveghere.Abia dupa ce s-a etichetat pe Facebook in poza cu pricina, procurorii au putut stabili ca el este faptasul.

De cealalta parte, tanarul are o alta varianta si spune doar ca s-a lasat amestecat intr-un grup in care se aflau mai multi cunoscuti.

In revoltele de anul trecut din Belfast, 29 de politisti au fost raniti, unul dintre ei fiind aproape sa isi piarda o ureche.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top