Connect with us

Știri

Valentina Pelinel, declaratii despre sarcina: „Nu mi-am imaginat niciodata ca…”

Valentina Pelinel a oferit noi declaratii despre sarcina! Fosta sotie a lui Cristi Boureanu a vorbit despre speculatiile vehiculate in presa cu privire la tatal copilului ei.

„Nu mi-am imaginat nicio clipa ca sarcina mea va fi subiect national. Sunt atatea probleme in tara noastra, incat nu cred ca speculatiile pe seama sarcinii si a vietii mele personale trebuie sa ocupe atatea pagini de ziare si spatiu pe ecrane. Eu nu am facut decat sa confirm ceea ce presa deja anuntase si care, sa fim sinceri, e un fapt si nu se putea ascunde. Noroc ca sunt o persoana puternica, optimista si am invatat sa nu pun la suflet rautatile unor oameni care nu cunosc detalii din viata mea. Presa de scandal, insa, a profitat si s-au scris multe neadevaruri, din dorinta de senzational. Inteleg ca s-au inregistrat audiente colosale si traficul pe internet a fost mare. Si asta e ceea ce presa de scandal are nevoie ca sa supravietuiasca. Exista si un sambure de adevar, dar nicidecum scenariile care s-au conturat. La final, eu nu am mentionat numele tatalui, am recunoscut ca este un copil dorit de ambele parti si pe care mi-l asum. In rest, e viata mea si nu datorez nimanui explicatii. Corect?”, a declarat Valentina Pelinel pentru Wowbiz.

CITESTE SI: Valentina Pelinel, despre sarcina: „Imi pare rau ca nu….”

CITESTE SI: Monica Tatoiu, dezvaluiri despre Valentina Pelinel! Ce motive stau in spatele despartirii de Cristi Boureanu

„Ca sa stau sa confirm sau/si sa infirm tot ce a aparut in ultima perioada, nu ne ajung 100 de pagini de carte (zambeste – n.r.). Am refuzat sa alimentez aceasta nebunie. In fiecare zi se poate gasi un „atotstiutor” sau mai multi sa arunce pe piata o informatie despre mine si asta nu inseamna ca eu trebuie sa imi petrec timpul dandu-le un raspuns. E un ping-pong pe care nu am de ce, nu ma caracterizeaza sa il joc, pentru deliciul presei de scandal. Sunt fericita ca fanii mei de pe facebook au dat dovada de prietenie adevarata, virtuala ce e drept. Si spun prietenie pentru ca m-au sustinut si la bine, si la rau. Ceea ce un om a construit in viata si ceea ce este, e un fapt si niciun scandal mediatic sau rautatile unor oameni, nu trebuie sa il afecteze mai mult decat poate la nivel de suparare temporara si asta pentru ca… e om”, a mai spus Pelinel pentru sursa citata.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top