Connect with us

Știri

VALENTINA PELINEL, in rochie de mireasa la un eveniment la care vor fi Mihaela si Alina Borcea!

Valentina Pelinel este insarcinata, iar in jurul sarcinii ei s-a creat un adevarat scandal dupa ce s-a speculat ca tatal copilului ar fi Cristi Borcea.

Atacata de sotia lui Borcea, Alina, in repetate randuri, Valentina Pelinel nu pare sa fie afectata de comentariile rautacioase facute in ultima vreme de aceasta. Fosta sotie a lui Cristi Boureanu este foarte activa pe retelele de socializare, iar recent realizatorul tv Cristi Brancu a anuntat ca aceasta se pregateste sa plece in Statele Unite ale Americii.

CITESTE SI: Valentina Pelinel vorbeste despre sarcina: „Imi pare rau ca….”

 

Mai mult decat atat, Pelinel sustine ca se simte excelent acum ca este insarcinata si ca devenit mai responsabila din toate punctele de vedere.

Recent, Valentina Pelinel a fost invitata sa imbrace rochia de mireasa la editia targului Ghidul Miresei, care va avea loc la Romexpo in perioada 26-28 februarie.

CITESTE SI: Decizie dura luata de Cristi Borcea! Ce se intampla cu Valentina Pelinel si cu Alina

CITESTE SI: Cristi Borcea, decis sa divorteze de Alina! Ce oferta inedita i-ar fi facut

Valentina Pelinel a fost invitata sa imbrace rochia de mireasa, la targul Ghidul Miresei, care va avea loc la Romexpo in perioada 26-28 februarie.  „La inchirierea unuia dintre standuri ni s-a comunicat ca o vor avea ca model pe Valentina Pelinel. Daca isi va alege sau nu rochia pentru nunta cu Borcea, ramane de vazut”, a declarat o sursa din cadrul organizatorilor targului pentru ziarul Ring.

Interesant este ca la acest targ vor fi prezente si Mihaela, dar si Alina, fosta, respectiv actuala sotie a lui Cristi Borcea, noteaza sursa citata. Cele trei doamne din viata fostului actionar al clubului Dinamo au, astfel, toate sansele sa se intalneasca in cadrul acestui eveniment.

CITESTE SI: Borcea a parasit Arestul Capitalei. Unde se afla acum!

In tot acest timp, starea de sanatate a lui Cristi Borcea pare sa nu fie cea mai fericita. Cristian Borcea a fost dus, miercuri, din Arestul Politiei Capitalei la Spitalul Penitenciar Jilava, unde va putea sta sub supraveghere medicala.

Cristi Borcea a fost internat, saptamana trecuta, pentru cinci zile, la Spitalul Floreasca din Capitala, unde a fost supus unor investigatii medicale, pe care trebuie sa le faca periodic, dupa ce a fost operat pe cord, in anul 2012.

foto: idealmariaj.ro

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top