Connect with us

Știri

Valentina Pelinel vorbeste despre sarcina: „Lucrurile se incurca, oricat le calculezi tu!”

Valentina Pelinel a vorbit din nou despre sarcina. Fosta nevasta a lui Cristi Boureanu a dat de inteles ca bebelusul pe care il poarta in pantece nu ar fi fost planificat.

„Nu te poti impotrivit sortii, stii? Uneori, cat sunt eu de organizata si calculata, ca eu rad de mine uneori, zic «Doamne, cata organizare, cat calcul, totul e notat, scris.», am in America bonulete si de-acum sapte ani, pe cutii, pe luni, pe zile… si pana la urma, la ce mi-a folosit? Ca, pe de-o parte e foarte bine, dar pe de-o parte, in viata, lucrurile se mai incurca, oricat le calculezi tu”, a marturisit Valentina, sugerand ca bebelusul nu a venit potrivit calculelor facute de ea, ci asa cum a vrut „soarta”.

CITESTE SI: Decizia luata de BORCEA din spatele gratiilor: Mihaela, Alina si Valentina nu mai au voie sa…

CITESTE SI: Valentina Pelinel, despre sarcina: „Imi pare rau ca nu….”

Valentina Pelinel a mai marturisit ca vrea sa nasca in Romania. „Da, m-am gandit sa nasc in Romania, stii cum e… si numele… se va schimba pe parcurs, sunt sigura, 100% nu stiu unde o sa nasc, sunt sigura ca ma voi mai schimba, dar acum, azi, asa gandesc, sa nasc in Romania”, a mai declarat ea, potrivit videoblogulmireselor.ro.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top