Connect with us

Știri

Valentina Pelinel vrea sa o dea in judecata pe Monica Tatoiu! De la ce a pornit scandalul intre cele doua

Valentina Pelinel intentioneaza sa o dea in judecata pe Monica Tatoiu, deranjata de afirmatiile acesteia cu privire la sarcina.

”Nu dau replici nimanui. Cine este in masura sa judece? Imi pare rau ca doamna Monica Tatoiu vorbeste urat la adresa copilului meu nenascut care nu are nicio vina si, in acest sens, voi actiona pe cale legala”, a declarat Pelinel, in cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

CITESTE SI: Valentina Pelinel vorbeste despre sarcina: „Lucrurile se incurca, oricat le calculezi tu!”

Reactia Valentinei Pelinel vine dupa ce Monica Tatoiu a afirmat despre fosta sotie a lui Cristi Boureanu ca este „imorala” si ca „a planuit” divortul de acesta.

CITESTE SI: Monica Tatoiu, dezvaluiri despre Valentina Pelinel! Ce motive stau in spatele despartirii de Cristi Boureanu 

„Singura femeie care merita respect in toata povestea asta este prima sotie, Mihaela Borcea. Are toata stima mea. Are trei copii si a venit alta femeie si i-a stricat familia. Eu sunt de principiul ca barbatii nu sunt de vina. Ele sunt de vina. O femeie care sparge o casa si se amesteca in relatii… Toate cuplurile construite fara sa fie pe baze solide… Femeile imorale sunt raul acestei lumi. Valentina venea la mine, povesteam despre tot… Cristi (n.r Boureanu) e exact ca mine, investeste si isi pune sufletul pe tava. Are o relatie extraordinara cu Dumnezeu, nu stiu ce a cautat in politica. Cu femeile e naiv, isi pune sufletul pe tava. (…) O femeie imorala nu e credibila. Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. Sa ma ierte Dumnezeu, cred ca a planuit chestia asta. Pentru mine a fost un soc cand am auzit. Nu am nicio problema cu oamenii care divorteaza si nu au copii. Dar cand faci copii si te apuci de sex iepureste, inseamna ca din punct de vedere moral esti zero”, a declarat Monica Tatoiu la Star Matina.

foto: Kanal D

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top