Connect with us

Știri

Valerie Ciolos-Villemin, sotia premierului Dacian Ciolos, recital la Gala Micului Print din Alba

Valerie Ciolos-Villemin, sotia premierului Dacian Ciolos, a sustinut un recital, joi, la Gala Micului Print de la Alba Iulia, unde a fost invitata de onoare. 

Gala Micului Print este un eveniment in cadrul caruia au fost premiati oameni de afaceri care s-au implicat activ in viata comunitatii, iar copii de la gradinite din Alba Iulia au prezentat spectacolul „Copilaria la portile cetatii”. Valerie Ciolos-Villemin a urcat pe scena Casei de Cultura a Studentilor pentru a sustine un recital artistic.

„Ma bucur sa vad ca aici nu asteptati Guvernul sa va rezolvati toate problemele, ca ati inteles ca fiecare avem putere in mana noastra, (…) si putem face. Prin voluntariat, prin munca pe care o facem in fiecare zi intr-un mod profesional, cand spunem adevarul, cand alegem adevarul fata de minciuna, cand alegem sa fim corecti, avem o putere enorma. Si asta o sa fie schimbarea, nu altceva. Asa ca va multumesc din suflet pentru exemplul pe care ni-l dati si speranta ca se poate face ceva oriunde suntem”, le-a spus Valerie Ciolos celor prezenti.

VEZI SI: Cum arata sotia frantuzoaica a premierului Dacian Ciolos. Vezi FOTO

VEZI SI: Cu cine seamana noul premier, Dacian Ciolos? Ce parere aveti?

„Ati facut niste momente artistice absolut minunate. Va rog sa ma sustineti, ca si eu am emotii. Felicitari pentru mobilizare, sunt de-a dreptul impresionata ca imi usurati foarte mult munca. Stiti, a fi sotia unui domn cu functie nu este ceva care sa stii de la nastere, inveti pe parcurs si e efectiv mult, mult de invatat”, le-a mai spus Valerie Ciolos-Villemin copiilor si organizatorilor.

Sotia premierului a cantat Ave Maria si alte cateva melodii, pe care le-a dedicat femeilor si mamelor, si a dansat alaturi de cativa copii care au tinut sa urce pe scena. Valerie Ciolos-Villemin nu este la prima sa experienta de acest gen la Alba Iulia, ea sustinand un recital si in urma cu doua luni, tot pe aceeasi scena.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top