Vezi cui acordă cei de la Harvard BUDINCA DE AUR

15.01.2015
Vezi cui acordă cei de la Harvard BUDINCA DE AUR

Vezi cui acordă cei de la Harvard BUDINCA DE AUR. “ Hasty Pudding” de la Harvard este un club inedit fondat în 1795 şi reprezintă de fapt cea mai veche trupă de teatru de amatori de peste ocean.

Câştigătorii celor doua categorii primesc… o oală de budincă aurită! Această tradiţie, adoptată încă din 1795, a pornit de la cei 21 de studenţi fondatori ai clubului, care stabileau atunci ca fiecare membru nou să aducă „o oală de budincă de cereale” la întâlnirile lor.

Chris Pratt, cel care va primi budinca anul acesta, este eroul din „Gardienii galaxiei/ Guardians of the Galaxy”, iar prezenţa sa la evenimentul ciudat va fi onorată printr-o paradă care va avea loc în campusul Universităţii Harvard pe 6 februarie.

Asociaţia “Hasty Pudding Theatricals” a anunţat recent că Amy Poehler, colega lui Pratt din serialul de comedie „Parks and Recreation”, va primi titlul de femeia anului pentru 2015.

Anul trecut, cele două distincţii au revenit actriţei britanice Helen Mirren şi actorului american Neil Patrick Harris.

Printre “fericiţii câştigători” din anii anteriori se află actriţele Marion Cotillard, Meryl Streep, Katharine Hepburn, Elizabeth Taylor, Julia Roberts, Jodie Foster, Meg Ryan, Halle Berry, Catherine Zeta Jones, Charlize Theron, Scarlett Johansson şi actorii Kiefer Sutherland, Christophher Walken, Richard Gere, Clint Eastwood, Tom Cruise, Robert De Niro, Harrison Ford, Steven Spielberg, Anthony Hopkins, Bruce Willis şi Ben Stiller.