Connect with us

Știri

VIDEO: Aparitie stranie pe cer. Toti locuitorii unui oras au ramas inmarmuriti

Un fenomen ciudat a avut loc recent pe cerul Japoniei. Locuitorii din Osaka au putut vedea globulete luminoase pe cer, crezand ca este vorba despre o invazie extraterestra.

Fenomenul OZN ia amploare in toata lumea, existand in fiecare zi noi relatari si noi videoclipuri cu obiecte ceresti misterioase, multi dintre cei care s-au lovit cu astfel de imagini crezand ca suntem supravegheati de catre civilizatii extraterestre.

CITESTE SI: 7 MISTERE NEELUCIDATE DE STIINTA

Un astfel de fenomen paranormal a avut loc de curand in orasul japonez Osaka, unde locuitorii au ramas inmarmuriti dupa ce s-au uitat la cer. Acolo a avut loc un incident, iar in urma acestuia mai multe luminite au brazdat la propriu cerul.

Ce este si mai ciudat e tocmai momentul in care s-ai vazut aceste sfere luminoase. Daca de obicei relatarile despre OZN-uri contine probe (fotografii si videoclipuri) inregistrate pe timpul noptii, presupusele farfurii zburatoare care acum fac inconjurul Internetului au aparut ziua pe cerul nipon.

Pe langa locuitorii din Osaka, si foarte multi turisti au sesizat acest eveniment, fiind convinsi ca suntem pe punctul de a fi invadati de extraterestri. Pe Internet circula de mai multa vreme o teorie potrivit careia rasa umana ar fi creata si controlata prin tehnologii genetice avansate de catre civilizatiile extraterestre.

Aproape 50% din populatia globala crede in existenta vietii pe alte planete, insa cand vine vorba despre descrierea acesteia, extraterestrii arata diferit pentru fiecare, in functie de imaginatie. Vezi mai jos videoclipul care a devenit viral in ultimele ore.

Sursa foto: Youtube.com

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top