Connect with us

Știri

VIDEO. Bebelusii gemeni care au impresionat pe toata lumea chiar dupa nastere

Nascuti la doar 28 de saptamani, acesti doi bebelusi gemeni au facut un gest care a impresionat pe toata lumea din jurul lor, pana la lacrimi!

Nasterea este unul dintre cele mai frumoase evenimente din viata unei familii, insa uneori poate deveni si un motiv de ingrorare. Mama acestor doi frati a fost nevoie sa nasca prematur, la doar 28 de saptamani, insa totul a descurs minunat si toate fricile sale au disparut in momentul in care si-a privit micutii.

Dupa cum este binecunoscut, copii nascuti prematur au nevoie de ingrijiri speciale in cele mai multe dintre cazuri. Medicii australieni au apelat la o metoda deosebita, asezandu-i pe cei doi bebelusi pe pieptul tatalui, imediat dupa nastere. Se considera ca aceasta metoda are numeroase efecte pozitive asupra fatului nascut inainte de termen. Mare le-a fost mirarea medicilor in clipa in care cele doi micuti, abia asezati pe pieptul parintelui lor, s-au prins de manute si au dormit asa minute in sir.

Pentru unii oameni s-ar putea ca acest mic gest sa nu fie ceva iesit din comun, insa pentru acesti copii care s-au nascut la doar 28 de saptamani este un miracol. Asta pentru ca la doar cateva ore de la nastere, capacitatea lor de a se simti aproape unul de cealalalt si de a-si oferi confort unul altuia este incredibila. Conform oamenilor de stiinta acest lucru confirma legatura puternica care exista intre fratii gemeni.

Fericitii parinti au postat pe pagina lor de facebook filmuletul cu cei doi copilasi, iar in doar cateva ore acesta a devenit viral pe reteaua de socializare!

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top