Connect with us

Știri

VIDEO. Cum să faci un avion din hârtie care să zboare departe

Avion, cu motor, ia-mă și pe mine-n zbooor – cam asta spun toți micuții când văd un avion până învață singuri să își construiască propriul avion, ce-i drept, din hârtie la început. Însă avioanele din hârtie nu zboară atât de mult pe cât ne-am dori.

Cea mai mare distanță atinsă vreodată de un avion de hârtie a fost de 70 de metri (un adevărat record), în februarie 2012, iar autorul acestui record este John Collins. Secretul pentru ca un avion din hârtie să zboare cât mai departe este unul relativ simplu: depinde de felul în care împăturești hârtia pentru avion. Iată o demonstrație video despre cum să faci un avion din hârtie care să zboare cât mai departe:

CITEȘTE ȘI: VORBE, ÎNTRE FETE CUMINȚI

Continue Reading
You may also like...

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top