Connect with us

Știri

VIDEO! GEST UIMITOR din partea unui barbat din Ploiesti, pentru al doilea an consecutiv!

Mihai Constantinescu este un tanar din Ploiesti care a impresionat anul trecut o intreaga tara prin gestul sau. Acum, un an mai tarziu, barbatul a decis sa repete fapta!

Tanarul din Ploiesti a dat o lectie si iarna trecuta atunci cand a curatat de zapada, singur, scarile pasajului din centrul Ploiestiului. Acum, MihaiConstantinescu „a comis-o“ din nou. Pe 4 si 5 ianuarie, doua seri la rand, acesta a deszapezit pasajul Omnia, noteaza phon.ro.

„Poate ca eram suparat ca am stat 12 ore in masina de Revelion pe Valea Prahovei … Poate eram nervos ca eram depasit si pe stanga si pe dreapta de cretini care nu doreau sa stea la coada ca si mine… Poate eram dezamagit de oamenii din Ploiesti. Poate ma jeneaza ca politia ma pune sa ii pun botnita cainelui meu in timp ce in jur sunt caini comunitari periculosi sau ca prin spatele politistilor, masini cu numere dubioase si geamuri fumurii trec pe rosu la semafor…Si nu mai bine decat sa tin in mine nervii astia, nu mai bine ma exteriorizez constructiv?“, si-a justificat Mihai gestul.

Iata ce a facut ploiesteanul anul trecut

Sursa foto max-media.ro

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top