Connect with us

Vedete

VIDEO. Sarutul mult asteptat! Zayn Malik si Gigi Hadid, impreuna!

Desi nu si-au confirmat inca relatia, Zayn Malik (fost star One Direction) si modelul Gigi Hadid au protagonizat primul sarut… filmat!

Dupa ce au aparut tinandu-se de mana pe retelele sociale, fara sa spuna daca sunt sau nu impreuna, Gigi Hadid si Zayn Malik s-au sarutat, in sfarsit!

Totul s-a intamplat in cel mai nou videoclip al artistului care a parasit in urma cu un an trupa One Direction.

Artistul a lansat pe 28 ianuarie videoclipul la piesa „Pillow Talk” in care apare alaturi de presupusa sa iubita, Gigi Hadid.

Gigi este de fapt protagonista clipului care foloseste efecte tehnologice ce ne trimit cu gandul la lumi viitoare. Timizi si pasionali in acelasi timp, cei doi se potrivesc de minune!

Cu aceasta lansare, Zayn le demonstreaza tuturor celor care nu au avut incredere in el ca un nou inceput este tot timpul posibil chiar si atunci cand te desprinzi de trupa care te-a facut celebru.

Zayn a declarat recent ca niciodata nu si-a dorit sa faca parte din One Direction, iar asta se vede mai ales acum, cand reuseste succes dupa succes in cariera solo. HUFF te invita sa ii dai o nota piesei lui Malik!

Sursa foto: Youtube.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top