Connect with us

Vedete

VIDEO. Uite ce vor canta Beyonce si Coldplay la SUPER BOWL 2016!

SUPER BOWL 2016. Au mai ramas cateva zile pana la SUPER BOWL 2016 si stim deja ce melodie vor canta Beyonce si Coldplay, artistii care vor incanta fanii fotbalului american pe Levi’s Stadium, Santa Clara California.

Grupul britanic Coldplay va interpreta melodia „Hymn for the Weekend” impreuna cu Beyonce la Liga Nationala de Fotbal American (NFL) pe 7 februarie 2016.

SUPER BOWL 2016. Videoclipul piesei pe care il puteti vedea mai jos a fost filmat in Mumbai, India, iar in el apare actrita bollywoodiana Sonam Kapoor.

SUPER BOWLD 2016 ajunge la a 50-a competitie de mare anvergura. Pe stadionul din Santa Clara se vor confrunta echipele Carolina Panthers (NFC) si Denver Broncos (AFC).

SUPER BOWL 2016. Conform caselor de pariuri si a ziarelor sportive din Statele Unite, favorita pare in clipa de fata echipa Panterelor din Carolina. Pe stadion nu vor canta doar Beyonce si Coldplay, ci este asteptat si celebrul artist Bruno Mars, cunoscut pentru super-hit-urile „Marry me”, „Just the way you are” sau „Locked out of heaven”.

Anul trecut, la Super Bowl 2016 a cantat Katy Perry, care a electrizat stadionul.

Echipa panterelor din Carolina a urcat mult in lista favoritelor dupa ce a invins Arizona Cardinals cu 49-15, calificandu-se astfel in finala SUPER BOWL din acest an.

SUPER BOWL este una dintre cele mai profitabile afaceri in entertainmentul american. 30 de secunde de reclama la postul CBS (cel care transmite evenimentul) costa 6 milioane de dolari, cu 11% mai mult decat costul reclamelor de anul trecut.

SUPER BOWL 2016. Pretul reclamelor a crescut deoarece se preconizeaza ca vor exista si mai multi telespectatori anul acesta, undeva intre 110 si 117 milioane de americani. Evenimentul va putea fi urmarit si pe Internet de toata lumea.

Momentul lui Katy Perry de la SUPER BOWL 2015:

Sursa foto: weloveladiesfirst.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top