VOCEA ROMANIEI, VINERI, 11 DECEMBRIE.Tensiunea si emotiile cresc la Vocea Romaniei, in etapa duelurilor incrucisate! Din opt concurenti vor ramane in marea finala numai patru, care vor intra in batalia pentru marele trofeu si premiul in valoare de 100.000 de euro! Telespectatorii isi pot vota favoritii prin sms la numarul 1200. Finalist este concurentul  cu cele mai multe voturi cumulate prin sms.

VOCEA ROMANIEI, VINERI, 11 DECEMBRIE. Loredana, Tudor, Smiley si Moga au ales pentru concurentii lor piese precum The winner takes it all, Can’t take my eyes off you sau Atat de singur, care vor fi interpretate in forta si le vor pune in valoare timbrul vocal.

VOCEA ROMANIEI, VINERI, 11 DECEMBRIE. Din Echipa Tudor vor concura pentru un loc in finala Cristina si Tincuta; din Echipa Loredana, Antonio si Mihai; din Echipa Smiley finalist va fi Michel sau Tobi; din Echipa Moga, Alex sau Tomi.

vocea romaniei

foto: Pro TV

VOCEA ROMANIEI, VINERI, 11 DECEMBRIE. Tot astazi, vineri, 11 decembrie, antrenorii vor urca rand pe rand pe scena vocilor pentru a canta unele dintre cele mai indragite piese ale lor si a le aduce telespectatorilor momente pline de emotie, energie, visare si vibratie. Smiley va incanta publicul cu cel mai nou single al sau, „Pierdut buletin”, al carui videoclip a fost lansat cu cateva zile in urma si se bucura deja de un succes rasunator, iar Tudor, Loredana si Moga vor cuceri publicul cu trei momente senzationale.

VOCEA ROMANIEI, VINERI, 11 DECEMBRIE. Pentru experienta completa Vocea Romaniei, descarcati aplicatia PRO TV, gratuit, din App Store si Google Play. Utilizatorii le vor putea da calificative concurentilor pe intreaga durata a show-ului, iar rezultatele vor fi afisate in timp real pe ecran. Acestia vor acumula astfel puncte in aplicatie pentru a castiga marele premiu, un super smartphone.

VOCEA ROMANIEI, VINERI, 11 DECEMBRIE. Cei care doresc sa-si demonstreze calitatile vocale si sa impresioneze antrenorii, se pot inscrie pentru cel de-al saselea sezon Vocea Romaniei pe site-ul vocearomaniei.protv.ro, iar mai apoi sa-si demonstreze talentul in cadrul preselectiilor prezente in mai multe orase din Romania.

VOCEA ROMANIEI, VINERI, 11 DECEMBRIE. Show-ul Vocea Romaniei incepe vineri la ora 20.30 si poate fi urmarit LIVE la Pro TV si VIDEO ONLINE pe Voyo.


Vocea Romaniei  de la 20:30, la ProTV! pe vocearomaniei.protv.ro