Connect with us
day

Știri

Working naked day

Working naked day. Pe 6 februarie este sărbătorită la nivel mondial „Working Naked Day”, zi în care angajaţilor care prestează diverse servicii de acasă le este recomandat să lucreze dezbrăcaţi. Se pare că prima dată această zi neobişnuită a fost celebrată în 2009, iar până anul acesta se ţinea pe 1februarie. Potrivit presei internaţionale, de acum încolo Ziua de muncă dezbracat va fi în prima vineri a lunii februarie.

„Working Naked Day” îşi propune să celebreze practic libertatea de care au parte cei care lucrează de acasă, care nu trebuie să meargă la birou, nu au un program fix şi care îşi stabilesc propriul regulament fără a da socoteală şefului, informează workingnaked.com

Nu trebuie neapărat să stai gol puşcă prin casă, spun cei de la workingnaked, ci este suficient să vorbeşti prin intermediul unei conferiţte video cu un alt coleg sau prieten care lucrează la un birou, pentru a-i explica avantajele unei munci prestate din propria locuinţă

O altă modalitte de a intra în spiritul sărbătorii dezbrăcate de inhibiii este să publici pose sau mesaje pe reţelele de socializare prin care să încurajezi munca de acasă, ori să-ţi muţi biroul pentru o zi într-o cafenea. Astfel, şi cei care sunt angajaţi şi muncesc la sediul unei companii pot cere învoire de la superiori pentru a lucra într-o altă locaţie decât cea cu care s-au obişnuit.

Continue Reading
You may also like...

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top