Connect with us
Cantareata Yamira revine cu single-ul Tortura, dupa succesul international pe care l-a avut cu melodia Waterfalls, in colaborare cu Mattyas.

Știri

Yamira lanseaza un nou single – Tortura! Iata cum suna VIDEO

Dupa succesul international care l-a avut cu piesa „Waterfalls” in colaborarea cu Mattyas, Yamira revine cu un nou single – „Tortura”, produs de Mellina si echipa Mango Records. 

Despre noul single „Tortura”, Yamira a declarat: „Versurile piesei spun: No es una aventura Estas una fortuna… Tu eres mi tortura. Este de fapt o aventura si faptul ca ma atrage tipul este ca o „tortura”, o tentatie ce nu pot sa ii pot rezista.”

Videoclipul a fost filmat de Flavius State si Nicu Nita, iar montajul a fost facut de Anthony Icuagu. Filmarile au avut loc in Queen Casino de pe Calea Dorobanti Bucuresti, iar povestea clipului este despre tradare si iubire. Scenariul a fost idea artistei. De stylingul artistei s-au ocupat cei de la Concept a Trois si Lia Aram impreuna cu Ema Banita, iar de machiaj Irina Petrescu si Anca Buldur.

„Merg in cazino cu iubitul meu si in momentul cand intru in camera VIP pune ochii pe mine un tip. Il observ si eu, iar cand sa ies din camera se ridica de la masa si vine dupa mine.. Este si o parte in care ne “iubim”. La sfarsit plec cu iubitul meu, dar ii dau un biletel celui care m-a agatat, ispitei. Prietenul meu din clip este modelul George Daniel Croitoru si cel care ma „agata” este Mihai Colesnicov”. In clip apare si prietena si profa mea de canto, Maria Simion de la Tralala School”, spune artista despre povestea clipului „Tortura”.

Despre colaborarea cu Yamira, Mellina ne-a declarat: „Dupa prima piesa pe care i-am facut-o Yamirei am devenit bune prietene. Este un artist care promite multe si pentru care compun de fiecare data cu drag. Speram sa va placa piesa!”

Yamira – Ispas Andreea Florentina este în lumea showbiz-ului încă de la vârstă de 7 ani. A studiat canto, dânsul modern și cel clasic iar în prezent deține o agenție de modele si hostess. Si-a facut debutul in muzica, in 2015, alaturi de Mattyas, cu piesa „Waterfalls”.

Peste 20 de milioane de view-uri pe Youtube, premiul pentru cel mai puternic mesaj in 2014, ocuparea pozitiilor fruntase in topurile posturilor de radio mainstream, sunt doar cateva dintre performantele atinse de Mellina cu hit-ul „Poza de album”. Ea a mai compus pentru artisti ca Alina Eremia, Mira, Mircea Eremia, Adrian Eftimie, Yamira, Fatman Scoop, Tuna si multi altii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top