Connect with us
Un bărbat a auzit sunete ciudate de sub pavele și a decis să spargă betonul pentru a afla ce se ascunde sub. El a avut parte de un șoc.

Știri

A auzit sunete ciudate sub pavele și a decis să spargă cimentul. A avut parte de un șoc

Locuitorii unui complex de apartamente în orașul rus Voronezh au simțit un miros ciudat la intrarea spre locuințe. De fiecare dată când oamenii intrau în clădire, în dreptul scărilor de auzeau sunete cudate. Dintre toți, Vadim a fost singurul care a cerut administrației locale ajutor.

Cu câteva săptămâni înainte de această situație bizară, un canal de scurgere s-a format în dreptul intrării în bloc. Groapa a fost astupată de constructori și apoi au pus pavele.

Acum, Vadim se întreabă dacă a fost o greșeală sau a fost un gest intenționat. Însă, în mod clar ceva a fost prins sub beton.

După apelul făcut de Vadim, municipalitatea a refuzat să se implice. Reprezentanții au spus că este foarte scump să deschisă din nou trotuarul doar pentru că cineva crede că este ”o fantomă” înăuntru. Vadim, însă, nu a rămas indiferent. A decis să spargă betonul pentru a aflla ce se aude.

Cu ajutorul unui ciocan a început să desprindă pavelele, apoi a început să sape în nisip. Deodată a apărut o gaură și doi ochi albaștri, care străluceau în întuneric. Era un labrador galben blocat sub beton.

Vadim a tras câinele de labele din față și a reușit să-l ridice din groapă. Imediat a observat ceva: burta câinelui era foarte mare având în vedere că nu mâncase de zile bune. Era de fapt o femelă însărcinată. În mod uimitor, cățelușa era sănătoasă, fără nicio zgârietură.

Dacă Vadim nu ar fi decis să se opună deciziilor autorităților locale este lesne de înțeles ce s-ar fi întâmplat cu această cățelușă și puii ei.

„Uneori trebuie să încalco regulile pentru a face ce este corect.”, spune Vadim.

Iată cum a decurs salvarea incredibilă

După o săptămână, Vadim a vizitat cățelușa la adăpostul de animale. Ea l-a recunoscut imediat și a dat din coadă în semn de mulțumire. Cățelușa era înconjurată de puii ei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top