Connect with us
A născut, dar nu va apuca să-și vadă copilul crescând. De ce va muri în câteva săptămâni

Știri

A născut, dar nu va apuca să-și vadă copilul crescând. De ce va muri în câteva săptămâni

Louise Cook are 27 de ani și a născut de curând. Cu toate acestea, femeia, care are trei copii, nu va apuca să-și vadă fetița rostind primele cuvinte.

Femeii i s-au mai dat câteva săptămâni de trăit, după ce a fost diagnosticată cu o formă extrem de agresivă de cancer. Ea a ajuns să sufere de această boală, din cauza mersului la solar.

„Am avut o relație care a eșuat și nu mai eram sigură pe mine. Așa am ajuns să merg la solar, aveam impresia că mă face mai frumoasă. Am exagerat, am ajuns sa frecventez astfel de saloane și de 3 ori pe zi. Când am aflat că am făcut cancer la piele am avut un soc!”, a mărturisit tânăra.

În momentul în care a aflat că are cancer, Louise era însărcinată cu Chloe, mezina familiei. Doctorii i-au spus că trebuie să facă avort pentru a începe chimioterapia și radioterapia. Ea refuzat și a pus viața copilului mai presus de a ei.

Cancerul s-a răspândit, iar la momentul nașterii, boala ajunsese în fază terminală. Fetița ei a împlinit de curând o lună, iar, deși Louise urmează să moară peste câteva săptămâni, ea spune că este fericită că și-a adus fetița pe lume.

Citește și: A început reparația casei, iar după câteva zile a dat peste ceva INCREDIBIL. Descoperirea a ajuns la televiziunile de știri!

Citește și: Tocmai se mutase într-un apartament nou, dar găsea mereu obiecte mutate. A lăsat o cameră video să înregistreze, iar când a văzut ce se întâmpla acolo…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top