Connect with us
O femeie care a pierdut 16 sarcini a trecut prin drama vieții, după ce fiica sa a murit, după naștere din cauza unei afecțiuni cumplite.

Știri

A pierdut 16 sarcini, apoi a născut o fetiță superbă. În 14 ore, copila a murit pentru că…

O femeie de 32 de ani trăiește drama vieții. Ea a pierdut 16 sarcini, iar după ce a reușit să aducă un copil pe lume, acesta a murit.

Lizzie Allen este din Marea Britanie și s-a chinuit vreme îndelungată să facă un copil. A pierdut nu mai puțin de 16 sarcini, iar în cele din urmă a reușit să nască o fetiță, pe nume Fleur-Rose.

Ea era în al nouălea cer că poate în sfârșit să își țină copilul în brate. Nimic nu avea să prevadă tragedia ce urma să se întâmple.

La câteva zile după ce a făcut primii pași, fetița s-a trezit plângând. Avea febră mare și se simțea foarte rău. Disperată, femeia a chemat ambulanța, care a dus copila la spital cu temperatura ridicată. Pe drum, copila a leșinat, după care și-a revenit. La spital, medicii i-au făcut o radiografie, dar n-au găsit nimic. Părinții micuței au observat că aceasta nu dorea să mănânce, dar dădea semne că își revine. Când stătea pe genunchii tatălui, copila râdea.

Au trecut 14 ore agonizante în care starea fetiței a început să se deterioreze accentuat. În acest timp, mama ei a observat o roșeață pe gâtul fetei, care începuse să se extindă. După alte câteva seturi de analize, medicii au descoperit că Fleur-Rose avea meningită.

Fetița a făcut stop cardiac, iar doctorii au încercat zadarnic să îi salveze viața. După decesul fiicei sale, Lizzie a demarat o campanie pentru a-i ajuta pe părinți să identifice din timp simptomele meningitei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top