A sunat la urgente si a cerut sa i se duca gunoiul. Ce a urmat te va lasa masca

10.08.2016
A sunat la urgente si a cerut sa i se duca gunoiul. Ce a urmat te va lasa masca

O dispecera de la Serviciul de Urgente se pregatea sa plece acasa dupa o zi de munca, insa a primit un apel neasteptat. O femeie in varsta de 86 de ani a sunat si i-a cerut ajutorul, scrie Daily Mail.

“Mi-a spus ca locuieste in Hartford de peste 40 de ani, ca a stat in acelasi loc, ca iubeste orasul, ca a lucrat si ca a avut familia aici”, a declarat dispecera.

Citeste si: S-a plans de probleme cu ochiul. Medicii s-au speriat cand au vazut ce avea

Citeste si: Mireasa condusa la altar de barbatul care a primit inima tatalui ei

Batrana sunase pentru ca avea mare nevoie de ajutor. Din cauza problemelor de sanatate si a varstei, femeia nu se mai putea deplasa pentru a arunca gunoiul.

“Voiam doar ca cineva sa-mi duca gunoiul maine. Este in casa de trei saptamani si deja da pe afara. Am 86 de ani, sunt o persoana cu dizabilitati, am probleme la inima si nu am pe nimeni”, a spus femeia la telefon.

Dispecera nu a ramas indiferenta la rugamintea batranei. A doua zi ea a mers la femeie acasa si a ajutat-o sa-i duca gunoiul, dar i-a strans si resturile de mancare.

Articolul continua dupa publicitate

“A fost un lucru atat de simplu”. Aceasta a mai observat ca batrana avea toate lucrurile din casa extrem de curate si de aranjate. “Totul era perfect, in ordine, are totul sub control”, a mai adaugat dispecera.