Connect with us
Un barbat in varsta de 42 de ani a fost aproape de moarte din cauza unei banale scobitori.

Știri

Atentie mare cand folosesti o scobitoare! Iata ce a patit acest barbat! Doctorilor nu le-a venit sa creada!

Horacio Rodriguez se afla in recuperare dupa ce doctorii i-au scos din inima o scobitoare pe care a inghitit-o in mod accidental, fara sa isi dea seama, in urma cu aproape un an!

Cazul a uimit lumea medicala, mai ales ca barbatul se plangea de probleme mari de sanatate, iar niciun doctor nu isi putea da seama de ce sufera cu exactitate.

El a fost diagnosticat in mod eronat cu pneumonie, dupa ce s-a prezentat la spital in luna ianuarie cu febra mare. Dupa aceea, doctorii l-au diagnosticat cu o infectie la inima si i-au prescris antibiotice, vazand ca tuseste sange si ca se plange de dureri in piept.

In cele din urma, medicii si-au dat seama ca are ceva in inima si s-au decis sa il opereze pe cord deschis. Ei banuiau ca ar fi vorba despre un cateter care i-ar fi ramas dupa ce o transfuzie pe care o facuse mai de mult. Dupa ce au scos sangele din inima au ramas incremeniti: era vorba despre o scobitoare intacta!

scobitoare in inima

 

„Nimanui nu i-a venit sa creada la inceput. Am discutat cu colegii din Argentina si de la spitale din mai multe tari. Nimeni n-a mai vazut asa ceva”, a spus unul dintre medicii de la spitalul din Buenos Aires unde a avut loc operatia.

Citeste si:A murit din cauza unui produs obișnuit pe care și tu îl folosești regulat

Citeste si: A murit după ce a consumat 6.000 de calorii pe zi

 

Se pare ca barbatul a inghitit fara sa isi dea seama o scobitoare cand a servit mai multe aperitivie. Timp de peste sase luni a trecut pe la mai multe spitale si nimeni nu i-a putut pune un diagnostic corespunzator. Doar dupa o scanare cu ultrasunete a iesit la iveala faptul ca avea ceva in inima.

Expertii spun ca scobitoarea ar fi putut ajunge in inima barbatului prin esofag sau prin vena cava. Specialistii din domendiul medical avertizeaza ca scobitorile sunt printre cele mai inghitite obiecte in mod accidental si ca acestea pot duce la complicatii majore.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top