Connect with us
Când părinţii RĂNESC! Scrisoare unui copil către părinţii divorţaţi

Știri

Când părinţii RĂNESC! Scrisoare unui copil către părinţii divorţaţi

Divorţul este un eveniment cu consecinţe nedorite atât asupra celor doi foşti parteneri de cuplu, cât mai ales asupra copiilor rezultaţi din căsătoria celor doi.

Sentimentele exprimate de micuţ şi rugăminţile pe care acesta le adresează celor doi părinţi exprimă cel mai bine nevoile oricărui copil ai căror părinţi au decis să se separe. Iată cum sună scrisoarea emoţionantă a copilului:

O scrisoare a unui copil cu părinţi divorţaţi face înconjurul internetului

„Dragă mamă, dragă tată,

Să nu uiţi niciodată că eu sunt copilul amândurora. Deşi acum locuiesc doar alături de unul dintre voi, nu uita că am nevoie şi de unul, şi de celălalt în egală măsură.

Să nu uiţi niciodată că vă iubesc pe amândoi la fel de mult. De aceea, te rog să nu-l critici pe celălalt în faţa mea. Lucrul ăsta îmi face cumplit de rău.

Să nu uiţi niciodată că am nevoie să păstrez legătura şi cu părintele cu care nu locuiesc. Ajută-mă să menţin contactul cu el. Formează-i numărul de telefon pentru mine sau scrie adresa lui pe un plic în care voi introduce scrisoarea pe care vreau să i-o trimit. Ajută-mă să-i aleg un cadou frumos de Crăciun sau de ziua lui de naștere. Când îmi faci poze, trimite-i-le și lui.

Nu te întrista când mă duc să locuiesc la celălalt pentru câteva zile. Mi-aș dori din tot sufletul să locuiesc în continuare cu amândoi, să-mi petrec timpul în egală măsură cu fiecare dintre voi, dar acum e imposibil. M-aș rupe în două dacă aș putea… dar nu pot”, a scris copilul în scrisoarea adresată celor doi părinţi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top