Connect with us

Știri

Ce spune numele tău despre cum ești în pat

Ca și numerele, literele au o putere deosebită în destinul unui om. Potrivit celor care se ocupă cu numerologia și interpretarea numelor, combinația de litere care ți-a fost aleasă la naștere poate indica anumite trăsături generale ale personalității tale. Curios însă, este că litera cu care îți începe numele dezvăluie și detalii despre cum ești în pat.

Nume care încep cu A

Nu ești ceea ce s-ar numi o persoană romantică. Ești directă, nu îți plac ocolișurile și nu ai răbdare să flirtezi. Prețuiești mai mult vânătoarea și provocările, decât o relație liniștită. Felul în care arată partenerul contează foarte mult pentru tine. În pat, ești pasional, sincer și direct.

Nume care încep cu B

Ești o persoană senzuală, care apreciază cinele la lumina lumânărilor și plimbările sub clar de lună. Îți place să fii răsfățat și nu te implici într-o relație dacă nu ești sigur că îți va satisface toate nevoile. Preferi să aștepți momentul oportun și să te abții de la sex decât să te implici într-o relație cu persoana nepotrivită.

Nume care încep cu C

Ai nevoie de o relație în care să te simți confortabil. Pui mare preț pe apropiere și intimitate. Comunicarea este foarte importantă pentru tine. Partenerul tău trebuie să fi foarte iubitor și să te facă să te simți pur și simplu adorat. Dacă nu găsești omul care să îți ofere toate aceste elemente, preferi să te abții de la experiențele sexuale, chiar și pentru timp îndelungat.

Nume care încep cu D

Îți plac secretele și nu ești dispus să arăți oricui cât de pasional și senzual poți fi. Nu te deschizi decât în intimitate, alături de un partener care în care ai încredere. Îți plac jocurile de seducție și îți iei viața sexuală foarte în serios.

Nume care încep cu E

Simți o mare nevoie de comunicare. Îți trebuie un partener care să știe să asculte, sau relația este sortită eșecului. Apreciezi provocările mentale mai mult decât satisfacția fizică, iar un partener care nu are un intelect ridicat nu îți va da niciodată satisfacție. Îți trebuie o persoană care să îți fie și un prieten loial, dar și un amant excelent.

Nume care încep cu F

Ești un romantic incurabil și ai tendința de a-ți idealiza partenerul. Dacă ești singur flirtezi cu ușurință, însă în momentul în care cineva ți-a atras atenția nu te mai uiți după alții. În pat ești foarte senzual, pasional și generos.

Nume care încep cu G

Visezi la o iubire epică, de filme. Îți palce să experimentezi și ești mereu să încerci ceva nou, mai ales pe plan sexual. Ai nevoie de o relație în care să te simți stimulat din punct de vedere intelectual, dar și ca partenerul să îți acorde timp și afecțiune.

Nume care încep cu H

Ai nevoie de un partener stabil, generos și care să te ajute să avansezi în viață. Nu te arunci cu ușurință într-o relație și trebuie să fii sigur de ceea ce poți să obții înainte e a face primul pas. În dormitor, ești senzual și răbdător, chiar dacă partenerul nu îți îndeplinește toate dorințele.

Nume care încep cu I

Îți dorești o relație în care să fii iubit și adorat. Apreciezi luxul și lucrurile fine din viață. Vrei un iubit experimentat, care să îți sesizeze imediat cele mai ascunse dorințe. Ai nevoie de o persoană care să îți deschidă noi orizonturi și să te ducă pe culmi ale plăcerii pe care un amator nu poate spera să le atingă.

Nume care încep cu J

Cauți perfecțiunea atât în tine cât și în partenerul tău. Ai nevoie de o persoană de intelect cel puțin similar, cu care să poți atinge un statut social superior. Ești un perfecționist în dormitor și ai nevoie de cineva care să nu facă prea multe greșeli. Îți este greu să te apropii de cineva emoțional, însă din punct de vedere sexual așezi totul pe tavă.

Nume care încep cu K

Îți arăți adevărata față numai în intimitate. În rest, pari o persoană timidă și retrasă. Apreciezi sexualitatea, pasiunea și senzațiile tari. Nu ai răbdare să aștepți după persoana ideală și încerci să trăiești fiecare relații la maxim.

Nume care încep cu L

În momentul în care cineva ți-a atras atenția, nu te dai în lături de la nimic ca să îl faci al tău. Ești un om sensibil și ai o slăbiciune pentru oamenii aflați în suferință. Ai o puternică energie sexuală și vezi dragostea ca pe o sursă inepuizabilă de plăcere. Îți plac oamenii excentrici și cu o minte deschisă.

Nume care încep cu M

Ești o persoană emoțională și intensă. Te implici într-o relație cu toată ființa. Nu ai limite când iubești și îți dorești un partener pe măsură. Crezi în libertatea totală din punct de vedere sexual și ești gata de acțiune oricând și oriunde.

Nume care încep cu N

La prima vedere, pari a fi inocent și timid, însă totul este o aparență. Ești un expert când vine vorba de sex. cauți mereu perfecțiunea și te plictisești ușor dacă nu îți simți imaginația stimulată suficient. Trebuie să înveți să te abții de la critici, sau îți poți îndepărta partenerul.

Nume care încep cu O

Sexul este unul din subiectele tale preferate, însă îți este rușine să recunoști asta. Încerci să îți canalizezi energia sexuală spre alte activități și nu îți e greu să te abții de la sex pentru perioade îndelungate de timp. De la un partener, ceri intensitate, diversitate și disponibilitate. Uneori tinzi să devii prea posesiv.

Nume care încep cu P

Îți este teamă să faci ceva ce ți-ar putea strica reputația. Pui mare preț pe aparențe și norme sociale. Cauți un partenere care să arate bine și să fie inteligent. Îți place să experimentezi, să flirtezi și ai nevoie e cineva care să te complimenteze mereu.

Nume care încep cu R

Ai nevoie de o persoană extrem de inteligentă. Ești atras mai curând de o minte genială decât du trup lucrat la sală. Cu toate acestea, atracția fizică este foarte importantă pentru tine. Vrei un partener de care să poți fi mândru. În dormitor ești tandru și priceput, iar dacă partenerul are nevoie de indicații, te transformi într-un profesor excelent.

Nume care încep cu S/Ș

Ești o persoană romantică, idealistă și nu crezi în dragostea fără suferință. te simți atras de persoanele aflate în dificultate și îți dorești să le salvezi. Te îndrăgostești repede și mintea îți este plină de fantezie. Îți este greu să-ți împărtășești visele erotice cu un partener.

Nume care încep cu T

Îți palce ca partenerul să preia conducerea în dormitor. Ești sensibil și destul de pasiv. Când ești îndrăgostit, ești romantic, idealist și îți place să fii mângâiat și răsfățat. Flirtul este arma ta preferată, iar înainte de a porni într-o relație îți faci un întreg plan despre cum vor evolua lucrurile.

Nume care încep cu U

Entuziast și idealist, ești mereu în căutarea unui partener pe care să îl venerezi. Vezi dragostea ca pe o provocare. În pat, pui plăcerea partenerului pe primul plan. Ai multă energie sexuală și îi dorești să obții rapid gratificarea.

Nume care încep cu V

Ești individualist și simți nevoie de spațiu și libertate. Nu te implici cu ușurință într-o relație, te teamă să nu ajungi constrâns. Îți plac oamenii excentrici și relațiile în care diferența de vârstă dintre parteneri este mare. Iubești pericolul, acțiunea și suspansul.

Nume care încep cu W

Nu îți place să fii refuzat și ești dispus să faci orice pentru a cuceri inima persoanei iubite. Ești as în arta seducției, dar iubești ideea de dragoste mai multe decât o persoană în sine. Te dedici cu totul unei relații și nu există lucru pe care să nu-l faci în numele iubirii.

Nume care încep cu X

Ai nevoie să fii stimulat continuu, sau ajungi să te plictisești foarte repede. Nu ai nici o problemă în a jongla cu mai multe relații deodată. Îți palce să vorbești în timp ce faci sex și poți trăi cele mai intense povești de dragoste, în mintea ta.

Nume care încep Z

Pentru tine, cariera este mai importantă decât viața amoroasă. Când ai probleme la serviciu sau pe plan financiar, sexul nu mai înseamnă nimic. Poți fi foarte romantic și senzual dar nu te lași niciodată condus de sentimente. Ai mare grijă cui îi dăruiești mintea și trupul, dar alegerea o dată făcută, nu va fi schimbată.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top