Connect with us

Știri

Cea mai mică fată din lume. Mama ei o îmbracă cu haine pentru păpuși

Cea mai mică fată din lume. Povestea lui Charlotte, cea mai mică fată din lume. Ziua în care ea s-a născut a fost cea mai fericită zi din viața părinților, Scott Garside și Emma Newman. Însă, la scurt timp au primit o veste terifiantă.

Charlotte este al treilea copil din familie. Ea s-a născut cu o afecțiune, care nu are un nume. În prima zi după naștere, medicii au spus că cel mai probabil ea nu va prinde prima sa zi de naștere.

Emma, în vârstă de 30 de ani, nu a avut de ales decât să-și îmbrace fiica în haine pentru păpuși. Pentru a o transporta, Charlotte ar putea fi pusă chiar și în buzunar. Părinții au făcut scutece speciale pentru ea, de dimensiunea unui card de credit.

A venit și prima zi de naștere a lui Charlotte, a urmat și a doua zi aniversară… Au existat lupte pentru sănătate. Ea s-a confruntat cu chisturi la ficat și cu un sistem imunitar slăbit.

cea-mai-mica-fata-din-lume

Pe măsură ce se apropie de vârsta școlară, mama ei a avea îngrijorări: „Desigur, am fost îngrijorată că ar putea fi rănită de ceilalți copii, dar nu e așa fragilă cum ai crede.”

Charlotte este mai mică decât jucăriile ei

Charlotte a crescut și este un copil vesel, curios. Deși merge la școală, Charlotte încă mai poartă haine de copii. Ea este mai mică decât ursulețul ei de luș.

cea-mai-mica-fata-din-lume-impreuna-cu-colegii

Profesorii au evaluat ca având vârsta mentală a unui copil de 3 ani, dar părinții ei nu se pot abține să nu fie mândri de ea.

„Există o mulțime de lucruri necunoscute, dar Charlotte are un mod de a te surprinda atunci te aștepți mai puțin. Noi nu știam dacă ea ar va mai avea mult de trăit.”, a explicat Emma, mama ei.

„Mic ca un șoarece, dar curajos ca un leu”. Această zicală i se potrivește de minune lui Charlotte. Sperăm că va continua mult timp să-ți surprindă părinții.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top