Connect with us

Știri

Celebră jucătoare de tenis, GEST bulversant în direct

Miercuri seară, la televiziunea suedeză SVT, Larsson a trecut peste prejudecăţi şi obstacole.

A apărut de mână cu iubita sa, Amanda Strang, a sărutat-o în direct, apoi a recunoscut public relaţia pe care o are cu jucătoarea de golf. A vorbitşi despre motivele care au făcut-o să amâne anunţul până la 29 de ani.

Într-o perioadă în care mai multe voci importante au vorbit despre homosexualitate în circuitul WTA, Larsson a dezvăluit că s-a temut de reacţia oamenilor.

Până la 29 de ani, Johanna Larsson a câştigat un titlu WTA

„A fost important să am modele precum Kajsa Bergqvist şi Anja Person. Până acum, mi-am trăit viaţa în întuneric şi nu am fost nevoită să răspund la astfel de întrebări. Am fost atât de concentrată pe tenis încât nu am lăsat viaţa amoroasă şi emoţiile să mă distragă. În familie, nu am vorbit prea mult despre asta şi a trebuit să ascund timp de doi ani prima relaţie pe care am avut-o cu o femeie. A fost teribil să mint şi-mi amintesc că mama mea m-a întrebat dacă mă întâlnesc cu o femeie şi am negat totul. Acum, însă, nu am mai avut nicio şansă şi a trebuit să dau cărţile pe faţă. Mama mi-a spus că mă iubeşte orice ar fi. În ochii multora, eu sunt Johanna Larsson, cea care joacă tenis, şi m-am temut de reacţiile oamenilor, dar şi de faptul că mi-aş putea pierde sponsorii”, a spus Larsson, pentru SVT.

Larsson se alătură, astfel, unei liste de jucătoare de tenis care au recunoscut public că sunt lesbiene.

„S-a întâmplat dintr-o dată. Amanda m-a luat de mână, în public, şi atunci am realizat. Mi-am spus: ‘La naiba, nu a fost oficial, dar acum e’!”, a mai spus jucătoarea.  

Citeşte şi Dispariţia Elodiei, ELUCIDATĂ! A ieşit la iveală după ani de zile

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top