Connect with us

Știri

Cine este actorul care il va interpreta pe Michael Jackson intr-un nou film! Vestea a starnit furie in randul fanilor cantaretului

Actorul britanic Joseph Fiennes, fratele vedetei de la Hollywood Ralph Fiennes, il va interpreta pe Michael Jackson intr-un film TV consacrat evenimentelor din 11 septembrie 2011. Vestea a starnit furie in randul fanilor regelui muzicii pop.

Filmul porneste de la o legenda urbana relatata de asistenta personala a lui Elisabeth Taylor, care a spus ca dupa atentatele din septembrie 2011 sefa ei, impreuna cu Michael Jackson si cu Marlon Brando au fugit cu masina cantaretului si s-au oprit in Ohio. The Guardian a anuntat ulterior ca intamplarea va face obiectul unui film TV realizat pentru postul britanic Sky Arts.

joseph fiennes

Joseph Fiennes a acceptat, dupa cateva luni de ezitari, sa il joace pe Michael Jackson. Fanii starului muzicii pop s-au infuriat deoarece actorul britanic este alb. Ei au inceput sa isi manifeste nemultumirea pe retelele sociale.

Joseph Fiennes, in varsta de 45 de ani, este cunoscut pentru rolul scriitorului William Shakespeare din filmul Shakespeare in Love.

 

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top