Connect with us

Știri

Decizie radicala a Facebook si Instagram! Publicitatea la arme pentru persoanele private, interzisa

Persoanele private nu vor mai putea sa faca publicitate la arme pe reteaua de socializare Facebook si nici pe aplicatia sa de editare foto Instagram, noteaza BBC.

Desi Facebook avea deja o regula prin care era interzisa vanzarea de arme in cazul persoanelor a caror identitate nu putea fi verificata, noua decizie luata de compania condusa de Mark Zuckerberg vizeaza stoparea tuturor tranzactiilor cu arme realizate atat pe Facebook, cat si pe Instagram de catre persoane private, scrie Mediafax.

CITESTE SI: FACEBOOK va avea in curand noi optiuni! Vezi aici ce butoane vor aparea pe reteaua sociala

CITESTE SI: Secretul Facebook: Cum arata cel de-al doilea site al retelei de socializare

Companiile care au insa acest obiect de activitate vor putea in continuare sa publice reclame la arme pe Facebook si Instagram.

Decizia companiei Facebook vine la trei saptamani dupa ce presedintele SUA, Barack Obama, a anuntat o serie de masuri menite sa diminueze atacurile armate. Aceste masuri includ si noi restrictii in privinta achizitiei de arme. Mai exact, magazinele care vand arme de foc vor avea nevoie de licente speciale emise de Biroul pentru Alcool, Arme de foc si Explozibil din SUA, iar cumparatorii vor fi verificati atent.

VEZI SI: VIDEO/FOTO! Cel mai puternic om de pe planeta, in lacrimi. Iata ce l-a emotionat pe Obama!

Noua regula impusa de Facebook introduce pentru vanzarea de arme aceleasi restrictii pe care reteaua de socializare le impune in privinta drogurilor si a medicamentelor eliberate pe baza de prescriptie medicala.

Facebook este cea mai mare retea de socializare din lume, avand 1,59 de miliarde de utilizatori activi in fiecare luna.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top