Connect with us

Știri

Descoperire uluitoare despre femeile care au fundul mare

Femeile cu posteriorul mare pot fi mândre! Cercetătorii canadieni au făcut o descoperire incredibilă despre femeie care au fundul mare, legată de viitorii lor copii.

Știința apreciază grăsimea corporală care se depune pe fundul și pe șoldurile femeilor, semn că nu e deloc rău să fii o femeie cu forme mai rotunjioare, ba din contră! Oamenii de știință de la Universitatea din Pittsburg au descoperit că grăsimea care se depune pe fundul și pe șoldurile femeii conține o cantitate mai mare de DHA, un hormon ce ajută la dezvoltarea mai rapidă a creierului bebelușului.
Acea grăsime se transmite la copil cu ajutorul lactației, ceea ce înseamnă că mamele cu fundul ceva mai mare nasc copii mai inteligenți. Will Lassek (cel care a condus acest studiu revoluționar) a investigat modul în care această grăsime este absorbită de făt chiar și atunci când se află în interiorul burții mamei.

„Grăsimea din zona posterioară este ideală pentru construirea creierului bebelușului”, spune Lassek, notează padresehijos.com.mx. „E nevoie de o mare cantitate de grăsime din acea zonă pentru a crea un întreg sistem nervos, însă acest lucru nu pare o problemă deoarece zona posterioară favorizează dezvoltarea grăsimilor ce conțin acid docosahexaenoic (DHA), una din componentele esențiale ale creierului nostru”, completează cercetătorul.

Printre mămicile celebre care s-au remarcat datorită posteriorului mărit se numără Kim Kardashian și Jennifer Lopez, printre altele. Sunt oare copiii acestor vedete mai inteligenți, având în vedere ceea ce spune studiul canadienilor? Tu ce părere ai?

Sursa foto: tawi.pe

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top