Connect with us
A cerut-o în căsătorie în urmă cu 85 de ani și de atunci se iubesc nebunește. Care este secretul unei iubiri atât de mare.

Știri

După 85 de ani de căsătorie, încă se iubesc nebunește. Care este secretul lor

În orice căsătorie, „Până când moartea ne va despărți” este foarte ușor de spus. Însă câte cupluri își spun asta și după câțiva ani divorțează!

Atunci când Faustino Jacinto și Estefanía Rodríguez s-au căsătorit au luat acest jurământ foarte serios. Cei doi – dintr-un oraș mic numit Villa del Carbón în Mexic – au fost împreună de atunci. Și a trecut foarte, foarte mult timp.

Când Faustino a întâlnit-o pe Estefanía a fost dragoste la prima vedere. El a încercat cu disperare să-i atragă atenția, dar ea era ezitantă: „Am început să vorbim, i-am spus că aș dori-o ca soție, dar ea nu mi-a răspuns.”, spune Faustino. „Nu-l cunoșteam.”, povestește Estefanía. Dar Faustino a perseverat și în cele din urmă a decis: o săptămână mai târziu, el a „furat-o” pe Estefanía, așa cum se spune în Mexic, atunci când un cuplu fuge. A fost în anul 1932. Faustino avea 18 ani, iar Estefanía avea doar 16 ani.

Povestea lor devenea din ce în ce mai romantică! În ciuda faptului că nu aveau bani, Faustino și Estefanía au decis să se căsătorească într-o ceremonie civilă. „Ce nunta puteam avea noi dacă am aveam niciun ban?” glumește Faustino. Și, din acea zi, incredibil cum poate părea, cei doi nu au mai dormit nicio zi separat. Un calcul rapid relevă faptul uimitor că Faustino și Estefanía au trăit fiecare zi împreună timp de 85 de ani!

Sunt împreună de 85 de ani și se iubesc nebunește. Secretul relației de lungă durată

Cuplul a avut 15 copii, dintre care patru au murit. Dar familia nu a încetat să mai crească de atunci, iar acum au 68 de nepoți, 114 strănepoți și 21 stră-stră-nepoți. Faustino va împlini în curând 103 ai, iar Estefania 101 ani.

Rodul iubirii lor, într-o singură imagine.

În ciuda problemelor normale asociate cu înaintarea în vârstă, cei doi au o viață bună. Secretul lor pentru o căsnicie fericită și de durată? Respectu. „Faustino niciodată nu mi-a adresat un cuvânt nepotrivit sau să fi avut un comportament agresiv.”, spune cu mândrie Estefanía.

Faustino și relația lui cu Estefanía este de invidiat! Câți dintre noi visăm să avem pe cineva aproape care să ne iubească până la sfârșitul vieții? Sau cel puțin 85 de ani! Poate că secretul împărtășit de acești doi oameni ne ajută pe fiecare să înțelegem cât de important este să-ți respecți aproapele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top