Connect with us
După ce soția lui a fost ucisă la 37 de ani, un bărbat a aflat un secret îngrozitor pe care îl ascundea femeia pe care o iubea foarte mult.

Știri

După ce soția lui a fost ucisă la 37 de ani, i-a aflat cel mai îngrozitor secret

Jessica McGraa avea 37 de ani când s-a stins din viață. Soțul ei, Gareth McGraa, în vârstă de 56 de ani, a fost devastat de moartea femeii. Însă, la scurt timp după ce soția lui a murit, bărbatul a descoperit seretul îngrozitor al femeii iubite. Află din rândurile de mai jos ce a aflat bărbatul după ce săția lui a fost ucisă.

După ce soția lui a fost ucisă la 37 de ani, i-a aflat cel mai îngrozitor secret

Jessica McGraa avea 37 de ani când a murit. Era căsătorită cu Gareth McGraa, în vârstă de 56 de ani. Bărbatul a fost distrus de vestea că soția lui s-a stins din viață. O iubea foarte mult. Însă, după tragicul eveniment, bărbatul a descoperit un secret teribil legat de soția lui. Pe lângă faptul că era mamă, ea era și prostituată. Soțul ei nu știa cu ce se ocupă femeia. Credea că aceasta comercializa extensii de păr. Așa că nu mică i-a fost mirarea când a descoperit ce făcea de fapt soția lui când el era la serviciu.

CITEȘTE ȘI: Are 80 de ani și s-a iubit cu 1.000 de bărbați, iar acum este cu unul de 18 ani!

Adevărul despre Jessica McGraa a ieșit la suprafață după ce femeia a fost găsită fără viață într-un apartament din Aberdeen, Scoția. A fost ucisă cu sânge rece de un client în vârstă de 25 de ani.

Soțul femeii nu știa care este adevărata ei ocupație. Pe lângă faptul că era mamă și soție, ea era și prostituată. Adevărul a fost aflat de soț după ce a fost asasinată de unul dintre clienții ei, în vârstă de 25 de ani. După moartea femeii, adevărul a ieșit la suprafață. Deși credea că Jessica McGraa comercializa extensii de păr, în realitate femeia avea o cu totul altă ocupație, despre care soțul nu avea idee. A aflat totul după ce femeia s-a stns din viață.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top