Connect with us
Ea este femeia cu cea mai frumoasa fata din lume

Știri

Ea este femeia cu cea mai frumoasa fata din lume

Gigi Hadid este considerata femeia cu cel mai frumos chip din lume. Blonda si cu ochi albastri, Gigi se bucura de contracte cu cele mai mari firme de produse cosmetice.

Gigi Hadid este considerata femeia cu cel mai frumos chip din lume. Peste 12 milioane de fani intra zilnic pe contul sau de Instagram pentru a se uita la pozele ei iar cele mai mari companii de cosmetice se lupta pentru imeginea sa.

Blonda cu ochi albastri are doar 21 de ani si a cunoscut deja succesul in prezentarile Victoria’s Secret. Jenela Noura, pe numele aderavat, s-a remarcat si-n reality show-ul „The real housewives of Beverly Hills”.

Gigi Hadid

Gigi Hadid

Gigi Hadid s-a nascut in Los Angeles si este fiica dezvoltatorului imobiliar Mohamed Hadid si a fostului model Yolanda Foster. Frumopasa Gigi mai are doi frati mai mici, dar si alti 7 vitregi. A absolvit Malibu High School si a fost capitanul echipei de volei, iar apoi s-a mutat in New York si si-a continuat studiile la New School.

Gigi Hadid este una dintre cele mai apreciate fotomodele din lume, graţie chipului său angelic. Blondă şi cu imenşi ochi albaştri, Gigi se bucură de contracte cu cele mai mari firme de produse cosmetice.

Gigi Hadid a fost descoperita de Paul Marciano, de la Guess, iar in scurt timp a devenit imaginea brandului. Acesta avea sa fie doar inceputul pentru Hadid, caci in scurt timp cele mai mari case de moda au inceput sa se bata pentru semnatura ei.

Gigi Hadid

Gigi Hadid

In ianuarie 2015, Hadid a fost numita ambasadorul de brand Maybelline. Pana in mai 2015, Hadid a defilat pentru designeri precum Marc Jacobs, Chanel, Michael Kors, Jean Paul Gaultier si Max Mara.

Gigi Hadid a pozat complet goala pentru urmatorul numar Vogue, iar in fotografia de coperta poarta doar o pereche de saboti cu toc si bijuterii, folosindu-se de o mana pentru a-si acoperi sanii.

Gigi Hadid

Gigi Hadid

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top