Connect with us
murit

Știri

Fata a murit în chinuri groaznice după un joc amoros cu iubitul ei. Ce i-a făcut bărbatul în dormitor

Katie Widdowson are 24 de ani și a avut parte de un sfârșit groaznic. Tânăra a murit după ce ea și iubitul au dat curs unei fantezii în dormitor.

Iubitul a legat-o de mâini, iar cei doi au făcut dragoste. A doua zi, ea a început să simtă dureri la brațe și a observat o rană pe una dintre mâini.

Rana a evoluat treptat, astfel că întregul braț fusese cuprins de ceea ce părea a fi o infecție groaznică.

La scurt timp, ea a început să aibă dureri îngrozitoare și să acuze o stare generală de rău. A ajuns la spital în stare gravă, iar medicii au crezut inițial că și-a fracturat încheietura, mai ales că tânăra, mamă a unui copil, le spusese că s-a rănit la încheietură după ce a avut un joc sexual cu iubitul.

Analizele au demonstrat însă că femeia avea fasceită necrozantă, infectându-se cu o bacterie care îi distrugea sistemul imunitar. Din nefericire, la scurt timp după diagnostic, femeia a suferit un atac de cord și a încetat din viață, scrie Daily Mail.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru moarte suspectă în acest caz.

Primele concluzii arată că femeia ar fi avut bacteria înainte de a-și pune în practică fanteziile din dormitor, dar rana pe care a suferit-o în dormitor a permis bacteriei să îi infecteze întregul organism.

Citește și: Soțul ei a murit cu două luni înainte ca ea să nască. Apoi, când a privit pozele și-a dat seama că…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top