Connect with us

Știri

„Fetita fantoma” care apare in peste 20 de imagini. Misterul care o inconjoara

O fetita necunoscuta apare in mai multe poze vechi de peste un secol, dintr-un muzeu din localitatea Krasnoyarsk din Rusia.

Fetita apare in cel putin 20 de imagini din muzeu, insa pana de curand nimeni nu a observat acest amanunt. Copila, care pare sa aiba undeva in jurul varstei de 10 ani, apare imbracata mai mult sau mai putin la fel, insa are aceeasi expresie faciala, fara zambet.

Ea este prezenta in mai multe imagini ale orasului Krasnoyarsk, care au fost transformate, intre timp, in vederi ale acestei localitati siberiene.

fetita fantoma 2

Fetita fantoma

fetita fantoma 3

fetita fantoma 2

fetita fantoma 3

fetita fantoma 3

fetita fantoma

Specialistii care au analizat pozele si au imbunatit rezolutia imaginilor au ajuns la concluzia ca aceasta are o conditie relativ buna, fiind mai bine imbracata decat majoritate oamenilor din oras care apar in acele fotografii. Unul dintre istoricii care au analizat aceste fotografii sustine ca fetita misterioasa ar fi fiica sau nepoata fotografului.

Vezi si:Grota misterioasă din Piatra Craiului. Ai auzit asta?

Vezi si:AUDIO SOCANT: Noi SUNETE MISTERIOASE s-au auzit pe Pamant!

Planul este ca prin lansarea fotografiilor, sub numele „Fetita fantoma”, sa se gaseasca macar o persoana care sa poata dezvalui mai mult despre identitatea misterioasei copile.

foto:siberiantimes.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top