Connect with us
Fetita ocrotita de ingeri si povestea virala care a emotionat o lume intreaga

Știri

Fetita ocrotita de ingeri si POVESTEA VIRALA care a emotionat o lume intreaga

Minunile exista si sunt prezente tot timpul in jurul nostru. Trebuie doar sa deschidem cat mai bine ochii pentru a le vedea. Un exemplu in acest sens il reprezinta cazul unei familii bruiate brutal de finalul tragic de care a avut parte unul dintre membrii ei. Este vorba despre un barbat care nu a mai apucat sa isi vada fetita ce urma sa se nasca, din cauza ca a fost impuscat mortal de un individ pe care il considera prietenul sau.

Marele moment era asteptat cu entuziasm de Hector Daniel Ferrer Alvarez, un tanar de 25 de ani, din Pompano Beach (n.r. – Florida, SUA). Pasionat de motociclete, acesta voia sa realizeze multe fotografii memorabile cu primul lui copil. Atat de mult isi dorea acesta sa devina tatic, incat a renuntat sa mai conduca o motocicleta sport in favoarea uneia considerata mai sigura.

„Era atat de fericit ca va deveni tatic”, a declarat Kathryn Seable Williams, mama fetitei care fost Aubrey, conform InsideEdition.com. Pentru a-i respecta dorinta, sotia indurerata a apelat la o vecina si totodata prietena, fotografa Kim Stone. La sedinta foto, Kathryn a adus si cateva accesorii pe care Hector Daniel le purta cand se deplasa cu motocicleta.

Citeste si: Magdalena, melodia virala pe vremea lui Ceausescu. Versurile creau isterie

Are doar 12 ani, dar i-a lasat muti de uimire pe juratii de la concursul de talente

„A fost atat de special. Imediat ce am pus-o intre manusi, copilul a inceput sa zambeasca. Nu am avut timp sa mai fac altceva si nici pentru a seta luminile. Pur si simplu, am inceput sa fotografiez. Se spune ca ingerii vorbesc copiilor cand acestia zambesc in somn. Cred ca este adevarat ceea ce se spune”, a spus mai tarziu Kim, ale carei fotografii cu micuta Aubrey au ajuns virale, la fel cum s-a intamplat si cu povestea din spatele acestora.

„Kim ne stia povestea si la final ne-a oferit ceva care ne-a facut sa plangem. Albumul este o amintire a faptului ca el nu mai este aici fizic, dar va fi intotdeauna cu noi. Daniel o sa ii arate cat de mult o iubeste”, a declarat Kathryn, vizibil emotionata.
Sursa foto: Kim Stone Photography – Facebook

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top