Connect with us
Fotografii de nuntă inedite. Ce au ales să facă doi miri în ziua nunții

Știri

Fotografii de nuntă inedite. Ce au ales să facă doi miri în ziua nunții

Fotografiile de nuntă sunt în general comune. Ele arată, de obicei, mireasa și mirele care se privesc în ochi, cu invitații, printre flori sau cu domnișoarele de onoare în fundal.

Însă, o pereche de tineri au luat o poziție împotriva tradiționalului album de nuntă.

Toni, în vârstă de 26, și Gareth Ferguson, în vârstă de 29 de ani, au vrut ceva diferit pentru albumul lor. Așa că perechea s-a strecurat printre invitați, într-un loc mai retras și s-au lăsat fotografiați în timp ce mimează sexul oral.

„Fotografia a fost idea noastră. Am vrut să facem ceva un pic diferit.”, spune Gareth.

„Nimeni nu a știut de această idee, cu excepția fotografului. El a spus că este amuzant atunci când i-am spus ce ne-am dorit înainte de ziua cea mare. ”

Perechea a de la Whitehaven, Cumbria, s-a întâlnit pentru prima dată în autobuzul școlar, în timpul liceului, și s-au regăsit prin intermediul Facebook câțiva ani mai târziu.

Nimeni nu știa despre această fotografie până când au decis să o posteze pe internet după nuntă. Însă, nu toată lumea a considerat-o amuzantă, iar Facebook a eliminat postul deoarece poza a fost raportată.

„Gareth tot spune că este cel mai controversat lucru pe care îl voi posta vreodată pe Facebook, spune Toni.

„Nu ne-am așteptat la toate comentariile și mesajele pe care le-am primit.”

„Nu ne-am de așteptat ca străinii să se implice. Oamenii ne-au spus că e dezgustător. Unii critici au considerat că a fost un gest chiar porno.”

2 Comments

2 Comments

  1. ANONIM

    2017-12-12T23:18:12+02:00 at 23:18

    ORICUM ASTFEL DE LUCRURI NU SE INTAMPLA CA NU SUNTEM ASA NEBUNI CA ASTIA CA GATA DACA SUNTEM CASATORITI TREBUIE SA FACEM SEX ORAL SI ANAL SA DOVEDIM ACEST LUCRU

  2. anonim

    2017-12-12T23:16:25+02:00 at 23:16

    MI SE PARE CEVA NORMAL FIRESC SA FACA SEX ORAL MAI ALES CA ESTE DUPA NUNTA TOTUSI ASA CA MERGE ESTE SI SENZATIA AIA PLACUTA CARE DE ALTFEL SI LA SEXUL ANAL NU NUMAI LA CEL ORAL DESIGUR

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top