Connect with us
Graham a fost creat ca parte a unei campanii desfasurate in Australia, pentru siguranta in traficul rutier.

Știri

Graham, „barbatul” deformat creat de cercetatori. Care este scopul sau

Graham a fost creat de Comisia pentru Accidente din Australia pentru a arata cat de vulnerabile sunt corpurile noastre atunci cand sunt implicate intr-un accident auto.

„Barbatul” demonstreaza cum ar trebui sa fie corpul uman pentru a fi capabil sa supravietuiasca unui eveniment rutier tragic. Design-ul sau a fost realizat dupa luni de cercetare de catre artista Patricia Piccini, care s-a bazat pe rapoartele facute de politistii care se ocupa de investigatiile privind accidentele si de medicii care au de-a face cu victimele.

Citeste si: Socant! O femeie cu un cap de copil in mana, filmata la metrou!

Craniul sau este mare, avand zone cu cocoloase, pentru a absorbi impactul provenit din zona parbrizului. Creierul ii este protezat de o structura osoasa care contine mai mult lichid cefalorahidian. Pentru a evita ranile de la fata, marimea nasului este redusa, in timp ce urechile sunt protejate de structura impresionanta a capului si gatului.

Citeste si: Si-a comandat produse de la un hypermarket. Cand a deschis coletul, a ramas socata…

Pieptul este construit asemenea unui airbag, pentru a proteja trupul de ranile mortale ale accidentelor. Totodata, zona picioarelor a fost modificata, intrucat acestea sunt foarte vulnerabile in cazul coliziunilor auto.

corp graham

Picioarele lui Graham au un mecanism pentru evitarea fracturilor, avand articulatii suplimentare si un sistem osos mai solid.

picioare graham

Graham a fost creat ca parte a unei campanii australiene pentru siguranta in traficul auto.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top