Connect with us

Știri

HOROSCOP ROMANESC. Ce spune zodiacul popular despre luna in care te-ai nascut

HOROSCOP POPULAR. HOROSCOP ROMANESC. Afla ce zodie esti intr-un zodiac romanesc vechi si vezi ce spune acesta despre tine, intr-un limbaj cat se poate de autentic!

ZODIA TAPULUI – LUNA LUI GERAR (ianuarie)

HOROSCOP POPULAR. HOROSCOP ROMANESC. Cine s-a nascut in aceasta zodie va fi dulce la grai, cu obrazul gros si rumen. Frumos la cautatura, plin de putere de munca, dar putin cam viclean si calic. Cel nascut in zodia Tapului este ganditor, zgarcit la vorbe, avar si manios. Tapul este un bun pazitor de taine. Cautatura lui este indreptata spre pamant, are nasul lat si carnos si nu prea se imbolnaveste. Cel nascut in zodia Tapului are un semn pe fata sau pe piept, este intalt si mandru ca un brad. Arata mahnit la fata si ganditor. Este neinficat si bun negustor, dar poate fi si fatarnic.

CITESTE SI: Horoscop februarie 2016. Care vor fi zodiile norocoase

ZODIA UDATORULUI – LUNA LUI FAURAR (februarie)

HOROSCOP POPULAR. HOROSCOP ROMANESC.Cel nascut in aceasta luna este vorbitor si ii place sa dea povete. Este bland la vorbe, dar vorbeste si alta va face. Cel nascut in zodia Udatorului este cuminte, pios, milostiv, credincios si norocos. Are noroc la avutie. Frumos la trup, cu fruntea inalta si privire blanda. Udatorul este iubitor de invataturi si melancolic. Ii place dragostea si nu vrea sa stea singur, asa ca se insoara de tanar. Cel nascut in luna lui faurar trebuie sa se fereasca de fiare salbatice!

 

ZODIA PESTILOR – LUNA LUI MARTISOR (martie)

HOROSCOP ROMANESC. Cine s-a nascut sub semnul Pestilor este frumos la fata, de statura medie, drept la trup. Este un om bun, mandru si indraznet. Ii place invatatura. Cel nascut in luna martie are nasul mare, buzele carnoase, si o privire vicleana. Poate pleca din tara lui si va calatori. Bogatie va face doar la straini. Iar femeile nascute in zodia pestilor il va lasa pe barbatul cel dintai cu care s-a luat si se vor insoti cu un altul.

CITESTE SI: Astrologul MINERVA, previziuni despre anul 2016. Ce aduce acest an pentru fiecare ZODIE

ZODIA BERBECULUI – LUNA LUI PRIER (aprilie)

HOROSCOP ROMANESC. Cel nascut in luna aprilie este bun, slab de inger si ciudati la cautatura. Au obrazul gros dar se manie repede, sunt vorbitori de rau asupra altora, nestatornici si neinfricati. Au noroc si vor culege multe bogatii, insa se vor fali cu avutia lor. Nu se intelege cu oamenii buni si sunt artagosi, au firi razboinice si sunt pusi pe harta si pe cearta. Trebuie sa fie grijulii, caci pot avea rani dureroase si sangeroase pe trup.

ZODIA TAURULUI – LUNA LUI FLORAR (mai)

HOROSCOP ROMANESC. Cei care se nasc in luna lui Florar, sub zodia Taurului, sunt vrednici de munca, mai ales la semanat holde si cladit case. Sunt iubitori de invatatura, cuviosi, veseli si deschisi la minte. Au o statura inalta si dreapta, ochi frumosi si fata curata. Imediat sunt indragiti de oameni si au mereu vorbe bune. Sunt iuti din fire si orgoliosi – poarta pica. Dar oamenii ii indragesc si le accepta regretele. Sunt usor de iertat si de iubit. Aceasta zodie e buna pentru orisicine s-a nascut sub ea.

CITESTE SI: Astrologul Cristina Demetrescu spune cum influenteaza ALINIEREA PLANETELOR zodiile

ZODIA GEMENILOR – LUNA LUI CIRESAR (iunie)

HOROSCOP ROMANESC. Cel nascut sub acest semn are o fire nestatornica si zglobie. Are dorinte de invatatura si este ganditor. Cel din zodia Gemeni este om glumet, indraznet la vorbe si ii place sa se plimbe. Este rau la minte si ager la furie. La statura mic cu par putin si barba rara, dinti ascutiti. Multi nascuti sub aceasta zodie ajung domni mari. E o zodie este mijloc, care face pe om tiitor de minte, stapan si bogat.

ZODIA CANCERULUI – LUNA LUI CUPTOR (iulie)

HOROSCOP ROMANESC. Cine s-a nascut in aceast semn e priceput la intelegeri, iubitor de bunatate si nepriceput. Nu va iubi belsugul, ci este modest. E iute la manie, dar intelept si zgarcit la vorbe. Nu va cauta avutie, ci traieste mai mult in saracie. Este posibil sa sufere de boli, mai ales pentru ca nu scapa de rani de arme. Cel nascut in aceasta iubeste somnul si traieste intr-o stare de calm.

ZODIA LEULUI – LUNA LUI GUSTAR (august)

Cel nascut in aceasta zodie este frumos cu ochii mari, cam galbinicios la fata. Tine cu adevarul si dreptatea si are o buna intelegere despre viata. De altii va fi cautat si iubit si gesturile lui aduc multumirea altora. Este un om vrednic si face lucrurile cu mult spornice si are sorti de izbanda in tot ce face. Insa va aveasi multe nenociri, ceea ce il va face un bun povatuitor pentru altii. Este iubitor de dreptate.

ZODIA FECIOAREI – LUNA LUI RAPCIUNE (septembrie)

HOROSCOP ROMANESC. Omul ce s-a nascut in zodia Fecioarei, in luna lui Rapciune, are o fire nestatornica si jucausa. Este priceput la invatatura si lucru de mana si mestesuguri. E bun la socoteli cu numere. Are noroc si vorba lui e dulce ca mierea. Tine si la oamenii straini si la cei din jurul sau. Are dragoste mare la haine scumpe, dar il ajung boli cu friguri, varsat si tuse. Spre batranete va ajunge stricat la minte.

 

ZODIA CUMPENEI – LUNA LUI BRUMAREL (octombrie)

HOROSCOP ROMANESC. Cel ce s-a nascut semnul Cumpenei este de treaba si frumos. Iubeste dreptatea si spune numai adevarul. Obiceiurile rele se tin scai de el. Este milostiv si binevoitor. Are ochi frumosi si statura de mijlocie. Are un defect: cand e tacut, cand prea vorbitor. Are inima deschisa si o viata plina dor. Mania lui ii va aduce multa paguba si oamenii il vor dusmani pe la spate.

ZODIA SCORPIEI – LUNA LUI BRUMAR (noiembrie)

HOROSCOP ROMANESC. Cel nascut in Brumar, in zodia Scorpiei va fi manios si ucigator, plin de patimi, rau si viclean. De multe ori va iesi biruitor, dar fara varsare de sange. Cel nascut in zodia Scorpiei este barfitor si lipsit de incredere. Va trai fara cele sfinte si va fi rau si cu nevasta sau sotul sau. Partile lui bune sunt intelepciunea si rabdarea.

ZODIA ARCASULUI – LUNA LUI UNDREA (decembrie)

HOROSCOP ROMANESC. Cel care se naste sub semnul Arcasului este minte buna si roditoare, e intelept si iubitor. Drept, smerit, milostiv si norocos. Are parul drept, este lat in umeri si cu o pivire blanda. Se manie repede si din aceasta pricina sufera dureri de cap si junghiuri in piept. Il ia boala repede si se vindeca greu.

Preluare Revista Teo

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top