Connect with us
Copil si caine pitbull

Știri

I-a spus de mai multe ori nevestei să nu lase copilul singur cu câinele pitbull. Ea nu l-a ascultat, iar rezultatul…

Greg Heynen și soția sa tocmai deveniseră părinți. Cuplul britanic avea un pitbull, o rasă de câine recunoscută pentru agresivitatea sa, iar Greg era neliniștit de faptul că animalul împărțea același spațiu cu copilul.

Îngrijorările sale erau întemeiate și din cauza faptului că patrupedul arăta o atitudine ostilă față de persoanele străine și nu se știa ce va face dacă va vedea bebelușul.

Bărbatul i-a spus în repetate rânduri soției sale să nu o lase pe fetiță singură cu câinele, dar aceasta a ținut cu orice preț să-i demonstreze că se înșală în privința animalului.

Ea a luat copilul şi l-a aşezat pe mochetă. Pitbull-ul s-a apropiat de bebeluş şi s-a uitat foarte atent la copilaş. L-a adulmecat, după care s-a aşezat lângă cel mic şi l-a acoperit cu o lăbuţă în semn de protecţie. Nici o urmă de agresivitate. Mai mult de atât, se părea că patrupedul ar încerca să-l protejeze pe copilaș, ca și cum ar fi propriul său pui.

Bărbatul a înțeles atunci că nu are niciun motiv să se teamă pentru siguranța bebelușului. De atunci, fetița și pitbull-ul au devenit prieteni de nedespărțit, cum se poate vedea și din poza de mai jos.

Citește și: Ce a făcut această femeie în metrou cu câinele a șocat pe toată lumea! Totul a fost filmat

Caine si copil

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top