Connect with us
O mireasa a apelat la un gest incredibil in ziua nuntii sale pentru a-si impresiona sotul.

Știri

Ideea îndrăzneață a unei mirese. Cu ce mașină a ales să meargă la biserică

Orice femeie visează ca ziua nunții sale să fie una de neuitat, motiv pentru care apelează la anumite firme pentru a se ocupa de cele mai mici detalii.

Însa, o mireasă din Birmingham a venit cu o idee inedita, pe care cu siguranță nu o va uita nici ea, dar nici soțul său. Ea nu a ales să meargă la biserica cu o limuzină sau cu o trăsură trasă de cai. Ea a decis să-și facă apariția la nuntă într-o mașină de gunoi.

Invitații au rămas cu gura căscată, însă motivul pentru care a făcut această alegere este unul uimitor. Soțul ei lucrează de 9 ani pentru serviciul salubrității publice și în acest mod a vrut să-i demonstreze că este mândră de el.

Citește și: Cea mai ciudata nunta din istorie! Cine au fost invitatii VIDEO

Ideea inedită a unei mirese

Pentru a-și duce la planul la bun sfârșit, nu i-a fost deloc ușor. Ea a avut nevoie de aprobare, iar în acest sens a fost nevoită să facă o donație către consiliul local.

După ce totul a fost pus la punct, mireasă a aranjat mașina de gunoi asemenea uneia normale de nuntă.

Soțul său, care o aștepta la biserica din Birmingham unde s-au căsătorit, a fost extrem de impresionat de gestul femeii cu care a decis să-și unească destinul. Când a văzut-o a început să plângă de bucurie.

„Mașina este în funcțiune în mod normal, însă au lăsat-o în garaj pentru o zi, ca să fie curățată”, a povestit mireasa. Ea a angajat apoi pe cineva să decoreze mașina și a așteptat să-și facă intrarea. Toată lumea a rămas suprinsă să o vadă în interiorul mașinii de gunoi, însă Paul nu a mai putut să-și stăpânească lacrimile de emotie.

„Nu a avut nicio idee. I-am spus că o să mă aducă un prieten cu un Bentley … L-am văzut plângând, era complet suprins”, a declarat mireasa, informează The Sun.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top