Connect with us
Un băiețel care suferea de o formă de cancer foarte agresivă i-a spus ultimele trei cuvinte mamei sale. Sute de mii de oameni au aflat povestea.

Știri

Înainte să moară, acest băiețel a spus trei cuvinte care au făcut sute de mii de oameni să plângă

Proaspăt devenită mămică, Ruth Scully s-a confruntat cu cel mai mare coșmar pe care un părinte poate să îl aibă. A început pe vremea când acesta avea doar doi ani și se plângea de nas înfundat.

Ea a crezut atunci că este vorba de polipi sau răceală. Starea acestuia s-a agravat, până la momentul în care el abia a mai putut să respire. Apoi, un set amănunțit de analize a scos la iveală faptul că micuțul suferea de o formă foare rară și agresivă de cancer.

Devenise clar din acel moment că zilele acestuia sunt numărate. Au urmat doi ani în care Nolan a luptat din greu cu boala, pe măsură ce starea sa continua să se agraveze. În ultimele sale zile, el a fost spitalizat, dar pe măsură ce era clar că nu mai are mult de trăit, mama acestuia a cerut să-l ia acasă și să petreacă o ultimă seară cu el. Băiatul a refuzat și i-a cerut mamei sale să rămână alături de el, în spital.

În următoarele 36 de ore, femeia a stat lângă copilul ei. În cele din urmă, s-a dus la baie, dar când s-a întors, i-a găsit pe medici lângă Nolan. Aceștia au spus că micuțul a intrat în comă și că acesta avea să-i fie sfârșitul.

Cuprinsă de durere, femeia s-a așezat plângând lângă patul copilului. În clipele următoare, Nolan s-a trezit ca prin miracol și, înainte să își dea ultima suflare, i-a spus mamei sale aceste trei cuvinte: „Te iubesc, mămico!”.

Ruth Scully si Nolan

Ruth Scully si Nolan

Ruth a dezvăluit întreaga poveste pe contul său de socializare, iar sute de mii de oameni au fost impresionați până la lacrimi de povestea sa cutremurătoare.

Citește și: Ultimele cuvinte emoționante spuse înainte să moară. Mărturiile doctorilor

Citește și: O asistentă medicală a surprins o creatură ciudată deasupra unui pacient. La câteva ore, acesta a murit

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top