Connect with us

Știri

„Îngropați-mă în sicriul mamei mele” – Ultima dorință a unui băiețel bolnav de leucemie

Ultima dorință a unui băiețel de șapte ani, bolnav de leucemie în fază terminală, este de a fi îngropat în sicriul mamei sale, pentru ca aceasta să poată avea grijă de el în Rai.

Filip Kwasny,  un copil ce a ținut piept cu mult curaj tuturor încercărilor prin care viața l-a spus în doar cei șapte ani de viață, i-a cerut tatălui său Piotr, să îl îngroape alături de mama sa, care a decedat tot în urma unui cancer, pe când el avea doar 2 ani.

Filip își dorește să fie îngropat alături de mama sa, în Polonia. Sursa foto: Daily Mail

„Spune că sunt un înger pe pământ pentru că am grijă de el aici, iar mama lui îl va îngriji în Rai. Nu știu cât de bine și-o amintește pe mama lui, pentru că era foarte tânăr când ea a murit, dar i-a vizitat mormântul pe vremea când se simțea mai bine”, a povestit tatăl băiatului.

Citește și: Un băiețel de șapte ani le-a cerut medicilor să îl lase să moară, pentru a-i salva viața mamei sale

Leucemia de care suferă băiețelul nu a putut fi vindecată prin tratamentele de chimioterapie

Mama băiatului a murit pe când acesta avea doi ani

Din nefericire, dorința băiatului este mai greu de împlinit, deoarece el locuiește în Marea Britanie iar mama sa, Agnieszka, a fost îngropată în satul natal din Polonia. Femeia a murit din cauza unui cancer al țesuturilor moi, la doar 33 de ani, pe 12 noiembrie 2011. Ea a fost îngropată în localitatea Wadowice, din sudul Poloniei, unde se căsătorise în 2009 cu Piotr, tatăl lui Filip. Bărbatul s-a recăsătorit ulterior și mai are o fetiță de 2 ani și doi copii vitregi.

Filip primește doar tratament paliativ și medicii încearcă să îl facă să se simtă cât mai confortabil. Sursa foto: Daily Mail

Filip a fost diagnosticat cu neurofibromatoză de tip 1 pe când avea doi ani, iar acum un an tatăl său a fost anunțat că băiatul are leucemie. Nici chimioterapia și nici tratamentul cu celule stem nu a dat rezultate în cazul lui.

Citește și:ieBăiețelul de șase ani cu o crăpătură de 10 centimetri în craniu

Familia băiatului încearcă să strângă banii necesari pentru a îi îndeplini acestuia ultima dorință, de a îl îngropa în sicriul mamei sale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top