Connect with us

Știri

Iubitul a părăsit-o când a văzut-o fără machiaj. Ce ascundea tânăra sub stratul de fond de ten?

Cand a vazut-o cum arata naturala, iubitul tinerei din imagine a parasit-o imediat. Sub stratul gros de fond de ten, fata ascunde o boala dureroasa.

Ce ascundea tânăra sub stratul de fond de ten

Sophia Ridlington, din Anglia, este o adolescenta ca oricare alta care sufera de o boala de piele cunoscuta sub numele de Psoriazis si, chiar daca sunt destul de multi oameni care o au, tanara a devenit foarte nesigura pe ea. Drept rezultat, a inceput sa isi acopere fata cu o cantitate mare de machiaj in fiecare zi inainte sa iasa din casa, pentru ca nimeni sa nu observe ca are psoriazis.

Intr-o zi, insa, Sophia avea destul de multa incredere in iubitul ei incat sa ia decizia de a-i arata cum este ea fara machiaj. Rezultatul a fost ca el s-a despartit de ea. In timp ce avea inima franta, si-a dat seama ca nu are nevoie de cineva ca el in viata ei.

Trecand prin asta atat de tanara, Sophia a invatat mai repede ca este important sa-ti imbratisezi defectele, deoarece ceea ce e pe interior conteaza cel mai mult.
Tanara studiaza acum intens pentru ca vrea sa devina cosmetician, iar povestea ei este o inspiratie pentru oricine care trece prin momente ca al ei.

Sursa: Dailynews.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top