Connect with us
Madalina Ghenea, mama pentru a doua oara

Vedete

Madalina Ghenea, mama pentru a doua oara

Madalina Ghenea face un nou gest emotionant. Actrita a declarat ca vrea sa adopte o fetita din Haiti, anul acesta. Madalina este deja mama adoptiva a unui baietel si urmeaza sa finalizeze actele pentru a adopta si fetita.

Prezenta la festivalul de la Sanremo, Madalina Ghenea a declarat ca isi doreste sa adopte o fetita din Haiti. Frumoasa romanca viziteaza frecvent un centru al insulei din Caraibe si spera ca anul acesta sa devina mama fetitei si-n acte.

„Este un centru in Haiti, un loc pe care eu il iubesc, unde lucrez pentru o asociatie care se numeste Artist for Peace and Justice (APJ). Imi voi revedea copiii si o fetita pe care eu incerc sa o adopt! Abia astept sa se intample asta!” –  a marturisit Madalina, la finalul festivalului.

Nu este pentru prima data cand romanca se ataseaza de un copil haitian. In urma cu trei ani, Madalina s-a indragostit de un bebelus cu probleme,  abandonat de parinti la nastere. Actrita s-a hotarat sa-l ajute cu tot ce este era nevoie.

Madalina Ghenea si Nor

Madalina Ghenea si Nor

Cum micutul avea nevoie urgent de o operatie extrem de costisitoare pentru a ramane in viata, Madalina Ghenea  nu si-a uitat promisiunea facuta si a achitat intreaga suma. Anul trecut, Madalina Ghenea a reusit sa devina mama adoptiva a baietelului, la distanta.

CITESTE SI: 10 ticuri ciudate ale vedetelor
CITESTE SI: 10 vedete surprinse sub influenta alcoolului

Ce presupune adoptia la distanta?
Madalina Ghenea are voie sa-l ia acasa pe Nor, baietelul ei, de fiecare data cand doreste. In plus, mamei adoptive ii este permis sa-l ia cu micut in vacante. In restul timpului, baietelul este crescut in centru iar mama adoptiva treimite frecvent bani pentru a fi sigura ca nu-i lipseste nimic.

Madalina Ghenea si Nor

Madalina Ghenea si Nor

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top