Connect with us
"Mamă, eu l-am omorât!" Băiatul de 11 ani a mărturisit că a ucis cu sânge rece un copil! Ce făcuse înainte i-a speriat și pe polițiști

Știri

„Mamă, eu l-am omorât!” Băiatul de 11 ani a mărturisit că a ucis cu sânge rece un copil! Ce făcuse înainte i-a speriat și pe polițiști

Un băiețel care locuiește în statul american Florida a reușit ca la vârsta de 11 ani să îi șocheze pe oamenii legii.  Copilul era cunoscut pentru faptul că avea un temperament mai violent și că încercase să stranguleze mai mulți copii, dar polițiștii s-au îngrozit când au aflat de crima pe care a comis-o.

Aceștia au descoperit că băiatul l-a ucis pe Braydan Anthony Trahern (copilul din imaginea de mai sus) (4 ani), cu sânge rece, strângându-l de gât. Copilul le-a spus anchetatorilor că a făcut gestul pentru că era furios pe mama sa, care nu avea posibilități să-i cumpere cadouri și să-i facă ziua de naștere. Băiatul i-a mărturisit și femeii crima.

Cei doi copii locuiau cu mamele lor într-un ansamblu rezidențial sărac dintr-un orășel din Florida. Ceilalți vecini spun că băiatul ucigaș manifesta și unele deviații sexuale și când era mic a dat foc propriului pătuț, lucru care a dus la incendierea casei. Mai mult decât atât, acesta avea o obsesie față de animalele moarte și a fost văzut în dese rânduri în timp ce le ducea acasă.

Copilul a fost dus la un centru de detenție pentru minori, urmând să se stabilească de ce probleme psihice suferă.

Citește și: Șocant! Un bărbat a auzit la telefon cum soția sa este omorâtă de Marcin Porczynski

Citește și: DOLIU in TV. O prezentatoare a fost OMORATA

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top