Connect with us

Știri

Maria Ghiorghiu, o nouă previziune sumbră pentru România

După ce s-au adeverit toate previziunile sale, Maria Ghiorghiu a făcut un anunț îngrijorător. Clarvăzătoarea spune că România se va confrunta din nou cu dezastre naturale.

Previziunea sumbră a Mariei Ghiorghiu

Maria Ghiorghiu spune că vor fi inundații în următoarea perioadă.

„Clipa în care dragilor, mi se arată de două ori consecutiv, un pod din piatră precum cel mai de sus. Totul se întâmplă înspre Sud,unde vedeam cum se ridică de la Pământ o furtună groaznică. De jos de la Pământ se ridicau șuvoaie de praf, ca la o tornadă. Prieteni dragi, vom auzi de astfel de fenomene groaznice, care vor provoca adevărate dezastre acolo unde ele se vor produce.

Sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU și la MĂICUȚA DOMNULUI ca să fim ocrotiți de tot necazul și de tot răul. Amin!”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul său.

Vremea se schimbă de joi, potrivit meteorologilor

Previziunea clarvăzătoarei Maria Ghiorghiu vine după ce meteorologii au anunțat că vremea schimbă foaia de joi.

Citește și: Profețiile lui Iustin Pârvu, Ilarion Argatu și Arsenie Boca

Joi se va răci, mai ales în jumătatea de nord a țării. Vor veni ploi mai ales sub forma de aversă în nordul, centrul și estul țării, iar la munte se vor semnala precipitații mixte.

Tot de joi, la munte scad temperaturile. Înnorările vor fi temporare și local se vor semnala precipitații mixte. Vântul va sufla tare mai ales pe crestele Carpaților Meridionali.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top