Connect with us
mireasa batuta

Știri

Mireasa a ajuns bătută la spital, chiar de la petrecerea de nuntă! Alte 11 persoane au fost rănite dintr-un motiv stupid

În general, o nuntă este considerată prilej de bucurie și de petrecere până în zori de zi. Nu a fost și cazul acestei nunți din Turcia, care s-a lăsat cu victime.

Mireasa și alte 11 persoane au ajuns la spital, cu răni, după o bătaie generală care s-a petrecut la o petrecere de nuntă din orașul turc Ilkadim. Nunta avusese loc la cinci zile după ce familiile celor doi sărbătoriseră logodna și nimeni nu prevedea că se va ajunge aici.

Mai exact, totul a pornit de la bijuteriile miresei. Familia mirelui a aflat că familia tinerei mirese a luat toate bijuteriile pe care acesta le dăduse proaspetei sale soții, iar de aici a izbucnit scandalul.

Membrii celor două familii s-au bătut crunt și inclusiv mireasa a fost prinsă în evenimente. Poliția a trebuit să intervină pentru a opri nuntașii furioși.

Răniții au ajuns la spital, iar, din fericire, nu au răni care să le pună viața în pericol, scrie Hurriyet Daily News.

Rămâne de văzut acum în ce măsură va continua căsnicia celor doi nuntași și dacă familiile vor reuși să mai ajungă la o înțelegere, după acest scandal, care a ajuns în toată lumea.

Citește și: Înainte de nuntă, a aflat că viitoarea soție l-a înșelat. Cum a umilit-o de față cu toată lumea

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top