Mireasa condusa la altar de barbatul care a primit inima tatalui ei

09.08.2016
Mireasa condusa la altar de barbatul care a primit inima tatalui ei

O mireasa a fost condusa la altar de barbatul care a primit inima tatalui sau, in urma unui transplant.

Orice om atunci cand devine parinte simte ca inima sa bate doar pentru copii. Fiecare zi este una emotionanta, insa atunci cand ajung sa se casatoreasca, ziua nuntii devine cea mai speciala.

O poveste demna de un scenariu de film il prezinta pe Michael Stepien, care nu a apucat sa-si vada fiica mireasa. El a fost ucis in urma cu 10 ani. Inainte de a murit, el se inscrisese in programul de donare al organelor, scrie CNN.

Citeste si: S-a intamplat in direct! Cand au aflat povestea reporteritei…

Citeste si: Poveste socanta: fetita de 6 ani vanduta pentru a fi mireasa unui batran de 60 de ani

Dupa moartea sa, un barbat pe nume Arthur Thomas a facut un transplant si a primit o inima nou, inima lui Michael Stepien. In urma interventiei chirurgicale, atat familia lui Thomas, cat si cea a lui Michael au ramas apropiate si au pastrat legatura prin intermediul scrisorilor si al telefoanelor.

In ultima scrisoare, fiica lui Michael l-a rugat pe Thomas sa accepte sa o conduca la altar in ziua nuntii, pentru ca numai asa isi va simti parintele aproape de ea.

Thomas nici nu a stat pe ganduri si in ziua nuntii si-a facut aparitia, iar in momentul revederii cei doi au izbucnit in lacrimi.

„Ce onoare nemaipomenita poate sa aiba o persoana atunci cand duce la altar pe fata celui care ti-a dat inima.”, a declarat barbatul.

“Doar imbratisandu-l m-a facut sa ma simt mai aproape de tatal meu. Era exact ceea ce aveam nevoie. Toata familia este aici acum!”, a afirmat tanara.