Connect with us

Știri

Nevoită să devină stâlpul casei la 5 ani. Povestea unei fetițe care îți îngrijește bunicii

Toată lumea știe cât de puternică este legătura dintre o mamă și copilul ei și să nu mai vorbim de legătura strânsă dintre generații.

Wang Anna, o fetiță în vârstă de cinci ani, trăiește într-un munte îndepărtat, în orașul Zunyi din sud-vestul Chinei. Ea locuiește cu bunica ei bolnavă și cu străbunica în vârstă de 92 de ani.

Povestea emoționantă a Annei și bunicilor ei

Atunci când Anna avea doar trei luni, tatăl ei a fost condamnat la închisoare. La scurt timp mama sa s-a recăsătorit și a lăsat-o în grija bunicilor. În timp, Anna a fost nevoită să devină stâlpul familiei preluând toate responsabilitățile: gătit, curățenie și grija pentru cele două bătrâne.

Anna are cinci ani și etse singurul sprijin al familiei.

Având grijă de două bunici nu este o sarcină ușoară. Anna se trezește dimineața devreme în fiecare zi pentru a pregăti masa.

În fotografiile surprinse de un reporter de la o televiziune locală, se observă cum micuța Anna stă pe scaun, pentru a reuși să ajungă la aragaz și să gătească.

Una dintre bătrâne are o artrită septică, cunoscută sub numele de artrită infecțioasă, care provoacă durere la orice mișcare a articulațiilor afectate.

Cele două bunici sunt aproape imobilizate la pat, cu o activitate foarte limitată. Micuța Anna nu se plânge niciodată. Ea încearcă tot posibilul să le ducă la toaletă sau la o scurtă plimbare în apropierea casei.

Anna gătește în fiecare zi pentru cele două bunici ale sale.

Ea se ocupă, de asemenea, de toate treburile casei- de curățenie și până la golirea gunoiului.

Povestea de „triunghi amoros” a atins vecinii. Aceștia o ajută pe Anna cu legume proaspete ori de câte ori rămâne fără mâncare.

La finalul materialului, ea a zâmbit și a spus reporterului că ea vrea să aibă grijă de bunicile ei în fiecare zi și „le dorește sănătate multă.”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top