Connect with us
batrana prezervative

Știri

O bătrână de 81 de ani s-a dus la farmacie să cumpere prezervative. Când a auzit ce face cu ele, farmacistul a rămas cu gura căscată!

Două bătrâne din SUA stăteau de vorbă afară și se bucurau de o cafea și de o țigară. Brusc, a început să plouă. Una dintre bătrâne, pe nume Mary, a deschis geanta, a scos un prezervativ, i-a tăiat capul, a băgat țigara prin el și a început să fumeze nestingherită.

Cealaltă, pe nume Susan, s-a uitat la și a întrebat-o ce face. Aceasta a explicat că folosește un prezervativ pentru ca țigara sa să nu se mai ude.

„Ce ingenios! Dar de unde ai luat prezervativul?”, a întrebat Susan, iar Mary i-a spus că poate să meargă la orice farmacie pentru a-și cumpăra o cutie de prezervative.

A doua zi, Susan s-a dus la o farmacie și i-a cerut farmacistului o cutie de 12 prezervative. Farmacistul a părut foarte surprins de faptul că o femeie de 81 de ani i-a cerut prezervative, dar a decis să o întrebe de care vrea.

,,Fiule, nu contează, numai să se potrivească pe o cămilă”. (n.r.: în engleză marca de țigări ,,Camel” se traduce prin ,,cămilă”), i-a răspuns bătrâna.

Farmacistul a rămas cu gura căscată!

Citește și: Femeia care colecționează prezervative folosite. Cât plătește pentru ele

1 Comment

1 Comment

  1. Eu

    2017-09-12T11:04:19+03:00 at 11:04

    Voi faceti stiri din bancuri ??? Doamne dar prosti sunteti . Bancul cel putin era amuzant dat voi l-ați făcut jalnic.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top